Šodien tiks atklāta 17. Rīgas modes nedēļa
2012. gada 30. oktobris, 11:49

Šodien tiks atklāta 17. Rīgas modes nedēļa

Jauns.lv

Rīgas modes nedēļas / RIGA FASHION WEEK rudens sesijas laikā, kas notiks no 30. oktobra līdz 3. novembrim, tiks prezentētas labāko Latvijas modes mākslinieku 2013. gada pavasara/vasaras tērpu kolekcijas.

Dalībnieki: Anna Led, Natalija Jansone, Katya Kaya Shehurina, QooQoo, Narciss, One Wolf (by Agnese Narnicka), SockBox, David`s, Gints Bude, MAREUNROL`S, BeCarousell (by Dace Krievina-Bahmane), ārzemju dizaineri un zīmoli - Pohjanheimo (Igaunija), Suitsupply (Holande), Maxim Rapoport (Krievija) un Victoria Gres (Ukraina).

Par šīs sezonas RFW vizītkarti kļuva slavenā Latvijas dizainera Ata Artemjeva jaunās kolekcijas fotogrāfija. Rīdzinieki un pilsētas viesi varēs redzēt to pilsētas ielās, modes žurnālos un internetā pasākuma reklāmas kampaņas ietvaros. Interesanti ir arī tas, ka pie Rīgas modes nedēļas imidža jau ne pirmo strādāja fotogrāfe un stiliste Poļina Viļuna, modes mākslinieks Atis Artemjevs un modele Madara Mālmane (modeļu aģentūra „Gints Bude Model Management”).

Bez tradicionālajām modes skatēm, Rīgas modes nedēļas laikā notiks vairāki izklaidējoši un izglītojoši pasākumi speciālistiem un citiem interesentiem, daži no kuriem būs pieejami arī plašai publikai.

17. Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākums notiks tirdzniecības centrā „Sky & More”, kur divi Latvijas dizaineri – Jānis Šnē un Ingrīda Zābere, kā arī jau zināma vietējai publikai dizainere no Igaunijas Triinu Pungits prezentēs savus jaunākus darinājumus. Vakara atmosfēru radīs gaismas projekcijas no CBETOMUSIC, bet par muzikālo noformējumu rūpēsies projekta Beat Retro Scratch dalībnieki.

Pastaiga.lv / Foto no publicitātes materiāliem