Parisa Hiltone prezentē savu jauno pludmales tērpu kolekciju
2013. gada 3. jūnijs, 19:41

Parisa Hiltone prezentē savu jauno pludmales tērpu kolekciju

Jauns.lv

Amerikāņu sabiedrības dāma Parisa Hiltone (32) ieradusies Havajās, lai ne tikai atpūstos. Blondā miljonu impērijas mantiniece Maui pludmalē piedalījās savas apģērbu līnijas Honey Bunch clothing jaunās kolekcijas foto sesijā.

Pēc laiskas atpūtas kopā ar savu 21 gadu jauno draugu, spāņu modeli Riveru Viperi, Parisai sācies aktīva darba periods. Havajās viņa prezentēja pašas dizainētos pludmales tērpus, kā arī iejutās modeles lomā Honey Bunch clothing reklāmas foto sesijā.

Dizaineres jaunajā kolekcijā ietilpst ne tikai peldkostīmi. Tā piedāvā plašu 50 gadu stila kleitiņu izvēli, kā arī vieglus plašķīšus, gadījumā, ja uz pludmali sanāk doties vējainā laikā.

Sabiedrības dāma savu apģērbu īpaši aktīvi reklamē sociālajos tīklos. Ik pa laikam Hiltone ievieto kādu attēlu, lūdzot saviem sekotājiem paust viedokli. Pat ģērbusies peldkostīmā, Parisa nešķiras no pludmalei ne pārāk draudzīgām augstpapēžu kurpēm.

Pēdējos gados Hiltone arvien mazāk iekuļas skandālos, kas saistīti ar ballītēm un alkoholu. Tagad viņas prioritātes ir bizness un mūzika. Nesen viņa paziņoja par sava otrā mūzikas albuma ierakstīšanu sadarbībā ar hip hop mākslinieku Lil Wayne. Hiltone sola, ka jaunais albums pilnībā atšķiries no iepriekšējā, un tajā būs tikai house mūzika. Savu debijas albumu Parisa ierakstīja 2006.gadā, kas pat iekļuva Billboard 200 chart sešiniekā.

kasjauns.lv, Foto: Bulls Press