Ko un kā marinēt, lai būtu gardi? Iznācis žurnāls „Marinēšana”
2013. gada 18. jūlijā, 12:36

Ko un kā marinēt, lai būtu gardi? Iznācis žurnāls „Marinēšana”

Jauns.lv

Nācis klājā žurnāla 100 labi padomi speciālizlaidums Marinēšana ar 55 pārbaudītām mājas konservu receptēm, speciālistu padomiem un populāru cilvēku pieredzi.

Ko un kā marinēt, lai būtu gardi? Iznācis žurnāls ...

•    Speciālizlaidumā iekļautas labākās klasisko marinēto gurķu, jāņogu un tomātu želejas receptes, kā arī speciālistu ieteikumi, kā pareizi sterilizēt konservus, lai tie neuzietu gaisā, nesagaidījuši Ziemassvētkus.

•    Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis māca, kā pagatavot vienkāršas, mūsdienīgas un, galvenais, veselīgas mērces un buljona kubiņus.

•    Pieredzējušas konservētājas dalās pieredzē, kā klasiskos konservus pārvērst modernās uzkodās pie siera, gaļas vai pat saldējuma. Gailenes, bumbieri un ērkšķogas pikantā marinādē.

•    Idejas kā pierasto plūmju, rabarberu, ābolu, ķiršu ievārījumu ar šļakstu aromātiska alkohola vai pāris pipariem padarīt par Latvijas mūsdienu virtuves šedevru.

•    Speciālistu ieteikumi, kā izvēlēties īsto nazi, saldētavu, sulu spiedi, augļu un dārzeņu kalti, cukuru un etiķi. Mazi knifi, kas jāzina, iepērkoties.

•    Populāru cilvēku mīļākās receptes – marinēti gurķi, sēnes, ievārījums, pesto.

Žurnāla 100 labi padomi speciālizlaidums Marinēšana būs nopērkams aktuālākajā konservēšanas sezonā jūlijā un augustā!