Skaistuma skola: kā pašas spēkiem vislabāk atbrīvoties no tūskas?
2013. gada 8. augusts, 12:12

Skaistuma skola: kā pašas spēkiem vislabāk atbrīvoties no tūskas?

Jauns.lv

Vakuuma banku masāžas atveseļošanas iespējas jau zināmas ir no senās Ķīnas medicīnas. Lai arī grūti noticēt, bet ar mazu vakuuma banciņu var paveikt brīnumlietas gan veselībai, gan skaistumam.

Konsultē: Studijas “Ievas sejas fitness” vadītāja

Ieva Paškeviča

Vakuuma masāžas rezultātā uzlabojas asinsrite, šūnas saņem pilnvērtīgu barošanu un tiek veicināta kolagēna un elastīna sintēze. Tas  viss ļauj uzlabot sejas ādas vispārējo stāvokli - paceļas sejas ovāls, izlīdzinās krunciņas, uzlabojas limfas attece un mazinās tūskas problēmas.

Kā tas iespējams ar tik vienkāršu procedūru? Ieva Paškeviča skaidro, ka šī masāža iedarbojas uz mīkstajiem audiem visā to dziļumā, uzlabojot asinsrites un limfātiskās sistēmas darbību. “Cilvēks sastāv no šunām. No šūnu pilnvērtīgas funkcionēšanas atkarīga veselība un skaistums. Asinsrites sistēmas mazais kapilāru tīkls ir vienīgais kas to spēj nodrošināt.  Ja šūna ir pabarota un saņēmusi visu nepieciešamo, tu esi skaista un vesela. Ja šūna nesaņem barošanu, skābekli un pārējo tai nepieciešamo, mēs redzam sausu sejas ādu, sliktu sejas ādas krāsu, sīkas krunciņas un tml.  Veicot vakuuma masāžu tiek tiek stimulēta , atveseļota un nostiprināta mazo kapilāru tīkla asinsrite. Tiek  apasiņoti muskuļi un mīkstie audi, kā rezultātā pabarotas šūnas,” skaidro Paškeviča.

Apgūstot vakuuma pašmasāžu, iespējams to veikt patstāvīgi pašai jebkurā laikā, kļūstot neatkarīgai no skaistumkopšanas salonu pakalpojumiem. Vislabāk to darīt no rīta vai pirms kāda tev svarīga pasākuma, jo rezultāts ir tūlītējs un acīm redzams. Regulāras vakuuma masāžas ir sava veida sejas fitness, kura laikā efektīvi tiek drenēta limfa. Ir svarīgi zināt, ka tieši limfātiskā sistēma veido organisma imunitāti, ražojot antivielas. Tas nozīmē, ka šādā veidā organisms tiek pasargāts no slimībām.

Ieva Paškeviča uzsver, ka īpaši nepieciešama vakuummasāža ir sievietēm, kurām  novērojama tūska sejā un acu zonā. “Zinot to, ka limfātsikā sistēma ir organisma kanalizācija, tad ilgstoši sejā esoša tūska veido zem ādas purvainu vidi, tāpēc āda nekad nebūs svaiga Bez tam, vietās, kur regulāri ir tūska, āda izstaipās un parādās maisiņi zem acīm, buldoga vaidziņi, sāk nokarāties sejas ovāls,” uzsver Paškeviča.  Tāpēc neslinko un velti ik pārdienas sejas pašmasāžai kaut 10 minūtes, lai tavas sejas āda būtu stingra un mirdzoša! Sejas pašmasāžu iespējams apgūt studijā “Ievas sejas fitness” www.sejasfitness.lv

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press

Tēmas