foto: Publicitātes
Skat, kā “Kriminālās ekselences fonda” Vintāžs tiek galā ar izlietnes labošanu
2019. gada 4. aprīlis, 17:23

Skat, kā “Kriminālās ekselences fonda” Vintāžs tiek galā ar izlietnes labošanu

Karlīna Timofejeva

Mūziķi un komponistu Juri Riekstiņu liela daļa Latvijas sabiedrības iepazinusi arī kā kolorīto Misteru Vintāžu no filmas “Kriminālās ekselences fonds”, kurā viņš valkāja ādas jaku ar rāvējslēdzēju mugurpusē. Šonedēļ viņš pavisam citā lomā būs redzams arī kanāla “STV Pirmā!” veidotajā šovā “Tēt, brauc mājās!” - Juris uz trim dienām kļūs par ģimenes galvu kādā liepājnieku ģimenē, ļaujot tētim Dzintaram doties pelnītās brīvdienās. Vēl vairāk – viņš ar jauniepazīto ģimeni tā satuvināsies, ka ne tikai palīdzēs mammai mizot kartupeļus un izklaidēs bērnus, bet pat ķersies pie visu vīriešu nīstākā mājas darba – izlietnes labošanas.

Raidījumā iepazīsiet četru bērnu ģimeni no Liepājas, kur tētis Dzintars un mamma Iveta strādā vairākos darbos, taču pamatnodarbošanās abiem ir Liepājas Mākslas skolā.

foto: Publicitātes

Arī ģimenes atvases aizrāvušās ar radošām nodarbēm – tā, piemēram, vecākais dēls savu brīvo laiku pavada pie datora, taisot ko līdzīgu mūzikai, bet vidējā meita apmeklē fotoskolu, kur veido dažādus youtube klipus. Taču, kad ģimenē ienāks viestētis – “Kriminālās ekselences fonda” aktieris, mūziķis un komponists Juris Riekstiņš, liepājnieku ikdiena tiks apgriezta kājām gaisā.

foto: Publicitātes

Lai arī neviens no ģimenes populāro filmu ar Jura dalību nav redzējis, viņš par to īpaši neskums un ar īstu azartu iekļausies ģimenes ikdienā. Ģimene ļoti reti pavada laiku kopā un ja kur dodas, tad visbiežāk uz pagalma rotaļu laukumiem, kas vecāko dēlu absolūti neinteresē.

foto: Publicitātes

Tāpēc visas Jura piedāvātās aktivitātes tiks uzņemtas ar milzu sajūsmu – gan izlaušanās istaba jeb “Escape room”, kur bērniem, darbojoties plecu pie pleca, būs jāatrod izeja no telpas, gan nūjošana kopā ar instruktoru jūras krastā. Ko mamma Iveta teiks par Jura sarūpētajām vizuālajām pārvērtībām?

foto: Publicitātes

Un kāpēc viņa asarām acīs atzīs, ka projekts “Tēt, brauc mājās!” ir labākais, kas ar viņu noticis? Pašmāju ģimeņu attiecību šovs “Tēt’, brauc mājās” šovakar,  21:00, “STV Pirmā!”