foto: ©Walt Disney Co./courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press
Varenajai Tora triloģijai noslēgums!
Atgriezies Asgardā, Tors uzzina, ka viņa brāļa Loki rīcība ir pietuvinājusi karaļvalsti briesmīgam notikumam – Ragnarjokam.
2018. gada 22. marts, 17:39

Varenajai Tora triloģijai noslēgums!

Kasjauns.lv

Jaunā fantāzijas filma “Tors: Ragnarjoks” (Thor: Ragnarok) aiznesīs spilgtā piedzīvojumu virpulī kopā ar iemīļotajiem supervaroņiem no “Marvel Comics”.

Atgriezies Asgardā, lai atrastu noslēpumaino ienaidnieku, kurš meklē Bezgalības Akmeņus, Tors uzzina, ka viņa brāļa Loki rīcība ir pietuvinājusi karaļvalsti briesmīgam notikumam – Ragnarjokam. Leģenda vēsta, ka tas nozīmē pēdējo kauju, pēc kuras Asgarda tiks iznīcināta. Toram nāk palīgā Halks, un viņiem abiem būs lemts sastapties aci pret aci ar visu deviņu pasauļu ļaunāko ienaidnieku.

Supervaroņu filmas galvenajās lomās darbojas Keita Blanšeta, Idriss Elba, Tessa Tomsone, Toms Hidlstons un, protams, Kriss Hemsvorts, kurš nolēmis Tora lomā turpmāk vairs nefilmēties. Taču pavisam drīz skatītājiem tomēr būs iespēja Hemsvortu redzēt atkal šajā supervaroņa tēlā, jo divas jaunas “Marvel Studio” filmas ar viņu Tora lomā jau ir filmēšanas procesā. Ar latviešu un krievu valodas subtitriem un oriģinālajā – angļu – valodā filma skatāma Shortcut Premiere. Savukārt Shortcut Films piedāvā noskatīties gan piedzīvojumu filmas pirmo daļu “Tors”, gan otro – “Tors: Tumas karaļvalsts”.

foto: ©Walt Disney Co./courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press
Tors ar palīgiem gatavs stāties pretī ienaidniekiem.

Skaties Shortcut savā telefonā, datorā, planšetdatorā un televizorā – lietotnē vai Shortcut Box ierīcē, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā.