foto: Vida Press
Misters Bīns kļuvis par izmeklētāju
Rovans Atkinsons leģendārā inspektora Žila Megrē lomā.
2018. gada 25. janvāris, 11:48

Misters Bīns kļuvis par izmeklētāju

Jauns.lv

Britu televīzijas ITV seriālā Megrē (Maigret) galveno lomu pārliecinoši atveido aktieris Rovans Atkinsons, kurš daudzus gadus spēlējis smieklīgo misteru Bīnu.

Seriāls ir Žorža Simenona romānu adaptācija par populāru Parīzes kriminālpolicijas detektīvu Žilu Megrē. Aktierim Rovanam Atkinsonam, kurš skatītājiem asociējas ar publikas smīdinātāju, ir bijis grūti sevi pierādīt nopietnās lomās. Intervijā viņš atklāj, ka lēmumu, vai piekrist darboties seriālā Megrē, viņš izsvēris ļoti rūpīgi un apdomīgi.

Atkinsona bažas bijušas par to, vai skatītāji viņu pieņems neierastā izmeklētāja tēlā. Bet, kā vēsta detektīvseriālu cienītāji, viņam tas ir izdevies. Atkinsons pārliecinoši spēlē tautā iemīļoto tēlu no kriminālromānu žanra – komisāru Megrē. Shortcut Films piedāvā abas seriāla sezonas, ierunātas latviešu valodā, kā arī tā oriģinālajā – angļu – valodā.

foto: Vida Press
Soli pa solim Megrē izmeklē baisas slepkavības.

Skaties Shortcut savā telefonā, datorā, planšetdatorā un televizorā – lietotnē vai Shortcut Box ierīcē, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā.