foto: ©Focus Features/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Helovīnu nakts izklaide. Kolorīti personāži, jautrība un varoņdarbi animācijas filmā “Paranormans”
Skatītāji atzinīgi novērtē gan pašu sižetu, gan varoņu vizuālo izskatu un sejas mīmikas.
2017. gada 31. oktobris, 12:23

Helovīnu nakts izklaide. Kolorīti personāži, jautrība un varoņdarbi animācijas filmā “Paranormans”

Kasjauns.lv

Helovīna jeb mošķu nakts noskaņās Shortcut piedāvā saviem skatītājiem aizraujošu un sirsnīgu komēdiju “Paranormans”.

Animācijas filma “Paranormans” vēsta par puisi, vārdā Normans, kam piemīt pārdabiskas spējas – viņš redz miroņus un var ar tiem sarunāties. Neviens gan netic viņa īpašajām spējām, izņemot jauno draugu Neilu. Kad pilsētiņu pārņem ļaunie spēki, izrādīsies, ka Normans būs vienīgais, kurš spēs tikt galā ar zombijiem un atbrīvot pilsētu no 300 gadu sena raganas lāsta.


Pateicoties komiskajam un sirsnīgajam stāstam, kas aicina cieņpilni pieņemt citādo šajā pasaulē, kā arī kolorītajiem personāžiem, tā ieguvusi gan skatītāju, gan kritiķu simpātijas. Ne velti režisoru Sema Fela un Krisa Batlera veidotā lielbudžeta animācijas filma tika nominēta 85. Amerikas Kinoakadēmijas balvai kategorijā “Labākā animācijas filma”. Galvenās lomas filmā ierunājuši aktieri Kodijs Smits-Makfī, Takers Albrici, Anna Kendrika un Keisijs Afleks.

foto: ©Focus Features/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Skaties, kā pēc izskata šķietami parasts zēns tiek galā ar spokiem un atbrīvo pilsētu no sena lāsta.

Ar īpašām spējām apveltītā Normana piedzīvojumi “Shortcut Films” skatāmi angļu valodā ar latviešu un krievu valodas subtitriem.


Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī “Shortcut Box” ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!