foto: Publicitātes
Ātrums, dārgi auto un sarežģīti uzdevumi – “Ātrs un bez žēlastības 8” ir klāt
Filmā “Ātrs un bez žēlastības 8” sapulcētas daudzas Holivudas zvaigznes.
2017. gada 8. augusts, 17:42

Ātrums, dārgi auto un sarežģīti uzdevumi – “Ātrs un bez žēlastības 8” ir klāt

Kasjauns.lv

Vēl nesen kinoteātros izrādītā asa sižeta filma “Ātrs un bez žēlastības 8” jau pieejama lietotnē Shortcut. Arī šajā filmas daļā netrūkst ātruma un asu izjūtu. “Ātrs un bez žēlastības” komandai nekas nav neiespējams!

Pirms dažiem mēnešiem ar jaudīgu startu pirmizrādi piedzīvoja filmu cikla “Ātrs un bez žēlastības” astotā daļa. Filmas varoņi tajā traucas no krāšņas Havanas un Ņujorkas apdzīvotajām ielām līdz pat Barenca jūras ledājiem. Viņiem ceļā stājas kāda noslēpumaina sieviete, kā arī jātiek galā ar sarežģītu uzdevumu – jāatgūst cilvēks, kurš viņus reiz padarīja par ģimeni. 
Filmā piedalās labi zināmie aktieri – Vins Dīzels, Dveins Džonsons, Džeisons Stethems, Čarlīze Terona u. c.
Šī ir pirmā filmu sērijas daļa bez aktiera Pola Vokera, kas 2013. gadā gāja bojā autoavārijā. Filmas septītās daļas dažās neuzņemtajās ainās viņu aizvietoja brāļi Kodijs un Kalebs Vokeri. Pirms ķerties pie jaunākās daļas, sesto un septīto sēriju var noskatīties “Shortcut Films”.

“Ātrs un bez žēlastības 8” treileris


“Ātrs un bez žēlastības” zvaigzne Vins Dīzels apstiprinājis, ka 2019. gadā filmai būs devītā daļa un 2021. gadā sagaidāma arī desmitā. Filmas jaunākā daļa “Shortcut Premiere” vērojama oriģinālajā – angļu –, kā arī krievu valodā ar latviešu valodas subtitru izvēles iespēju.
 

Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī “Shortcut Box” ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!