foto: Ekrānuzņēmums
Es nezinu, vai tevi mīlu – šokējoši atklāts mirklis šovā “Melu detektīvs”
"Melu detektīvs” jaunākajā sērijā skatītāji bija liecinieki pavisam emocionāliem mirkļiem Dzintras un Edgara attiecībās.
2017. gada 7. aprīlis, 12:34

Es nezinu, vai tevi mīlu – šokējoši atklāts mirklis šovā “Melu detektīvs”

Kasjauns.lv

Televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” šova “Melu detektīvs” jaunākajā sērijā skatītāji bija liecinieki pavisam emocionāliem mirkļiem Dzintras un Edgara attiecībās. Abi jau ir kopā vairāk nekā 10 gadus, taču Dzintra nejūtas mīlēta un pārmet Edgaram, ka viņš neizrāda savas jūtas, tā vietā “metot acīs” viņas lieko svaru. Pāris audzina bērnus no iepriekšējām attiecībām, kā arī kopīgo dēlu.

Viens no viņu strīdus stūrakmeņiem ir dzīvesvieta – Dzintra sapņo par nelielu mājiņu, kur visiem būtu ērti mitināties un vecumdienās abi varētu sagaidīt ciemos mazbērnus, bet tā vietā viņa ir spiesti dzīvot šaurā divistabu dzīvoklī. Turpretim Edgars, lai arī būtu iespēja rīkoties tā, lai nākotnē sapnis par jaunu mājokli kļūtu reāls, nedara tieši neko. Vēl vairāk - viņš pat nepieliek roku esošās dzīvesvietas uzlabošanā – vannas istaba, kurā ik dienu mazgājas abu bērni, burtiski gāžas kopā. Taču uz Dzintras jautājumu, vai tuvākā gada laikā šī situācija varētu mainīties un Edgars tomēr saņemsies vannas istabas remontam, vīrietis bija atklāts un sacīja tieši acīs – “nē!”  

Vai pēc tik skaudras sarunas, gadiem krātajiem aizvainojumiem un Dzintras skarbās atbildes “Es nezinu” uz Edgara jautājuma – “Vai tu mani mīli?”, pāris spēs atkal atrast ceļu vienam pie otra un palikt kopā? To rādīs tikai laiks, taču jau nākamnedēļ, 13. aprīlī plkst. 21:00, televīzijas “STV Pirmā!” šovā “Melu detektīvs” skaties, kā attiecības ar bijušo vīru Ēriku Cibuļski risina Inese Saulīte, kas plašāk pazīstama kā Kombuļu Inese.