Vīrs organizē mīļākās izsekošanu -  patiesi stāsti no detektīvu aģentūras ikdienas
2017. gada 5. aprīlis, 17:49

Vīrs organizē mīļākās izsekošanu - patiesi stāsti no detektīvu aģentūras ikdienas

Kasjauns.lv

Būtu daudz vienkāršāk vienoties par attiecību statusu, ja cilvēki viens pret otru būtu atklāti un godīgi. Diemžēl pārāk daudziem patīk dzīvot vienlaicīgi vairākas dzīves, kas nozīmē – melot. “Rīgas Detektīvu aģentūra” ir vieta, kurp dodas ļaudis, kas savām aizdomām par mīļotā uzvedību vēlas likt pretim pavisam neapstrīdamus faktus.

Aģentūras prezidente un detektīve Olga Zeļika Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā “Sieviete. Personīgi” atklāj, ka pie viņiem vēršas gan cilvēki, kuriem ir aizdomas par mīļotā sānsoļiem, gan greizsirdības mākti cilvēki, kuri vēlas noskaidrot, vai laulātais nav ielaidies kādā dēkā. Turklāt detektīva pakalpojumus izmanto arī precēti vīrieši, kuri vēlas pārliecināties par savas mīļākās jūtu patiesumu – vai viņa kungu “netin ap pirkstu” un par vīrieša naudu neuztur kādu citu personu?

Vai mīlā un karā visi līdzekļi labi? Ko gan esam gatavi darīt, lai mīļotais cilvēks nepamestu? Nolīgt detektīvu? Iet pie zīlnieces vai pievērsties burvestībām? Atbildes uz šiem jautājumiem sarunu raidījumā “Sieviete. Personīgi” jau  rīt, 6. aprīlī plkst. 22:00, kanālā 360TV meklēs Daina Jāņkalne.