Izstādes atklāšana pop-up galerijā “KRAŸ”

Rīgas modes nedēļas pirmā diena tika atzīmēta ar jaunā latviešu modes dizainera Dana Krumpāna un viņa domubiedru – mūziķu – ...

gallery icon
Mode
2024. gada 9. aprīlis, 11:42

Rīgas modes nedēļas pirmā diena atzīmēta ar jaunā latviešu modes dizainera izstādes atklāšanu

Jauns.lv

Rīgas modes nedēļas pirmā diena tika atzīmēta ar jaunā latviešu modes dizainera Dana Krumpāna un viņa domubiedru – mūziķu – īpaši Modes nedēļai radītās izstādes atklāšanu pop-up galerijā "KRAŸ" (A. Čaka ielā 136).

Savā izstādē dizaineris piedāvā izzināt modes pasauli no mākslas eksperimentu skatupunkta, paplašinot vispārpieņemtās normas un robežas. Vairāku radošo disciplīnu sapludināšana harmoniskā vienotībā, savienojumā ar dzīvo klasisko un elektronisko mūziku ļaus apmeklētājiem baudīt neparastu atmosfēru. Jāatzīmē, ka katrā no četrām izstādes dienām (no 8. līdz 11. aprīlim) inovatīvajā telpā "KRAŸ" notiks kaut kas jauns, kas galvenokārt paredzēts tieši radošo industriju pārstāvjiem.

Paneļdiskusija par tēmu “Atbildīgā mode mūsdienās”

Rīgas modes nedēļas pirmajā dienā norisinājās seminārs un paneļdiskusija par tēmu “Atbildīgā mode mūsdienās”, kas tiek rīkota sadarbībā ar universālveikalu ...

gallery icon

Tajā pašā dienā norisinājās seminārs un paneļdiskusija par tēmu "Atbildīgā mode mūsdienās", kas tiek rīkota sadarbībā ar universālveikalu Stockmann. Tajā piedalījās Latvijas un starptautiskie industrijas eksperti.

Atgādinām, ka Rīgas modes nedēļas 38. sezona šopavasar norisināsies no 8. līdz 11. aprīlim.

38. Rīgas modes nedēļas daudzveidīgā programma

38. Rīgas modes nedēļa notiek no 2024. gada 8. līdz 11. aprīlim.

gallery icon