Rīgas modes nedēļas 3. dienas viesu stils

Rīgas modes nedēļas 3. dienā viesu stilā varēja novērot dažādus spilgtus elementus, kas atsvaidzināja tēlu. Tāpat daudzi bija pieturējušies pie ...

gallery icon
146
Mode
2023. gada 21. aprīlis, 17:15

FOTO: modes gardēži atrāda savas stila odziņas RFW trešajā dienā

Jauns.lv

Kā allaž Rīgas modes nedēļa pulcē neskaitāmus sabiedrībā zināmus cilvēkus, kuri ne tikai atnākuši izbaudīt jau zināmu un jaunu modes mākslinieku veikumus, bet arī, lai atrādītu savas stila odziņas.

20. aprīlī - Rīgas modes nedēļas trešajā dienā, Natālija Jansone, Iveta Vecmane, "Ivo Nikkolo" un "Stockmann x Latvian designers" savu meistarību parādīja plašam pulkam modes mīļu.

Arī šoreiz Rīgas modes nedēļas viesu vidū dominēja melna krāsa un klasiski piegriezumi, taču modes nedēļas trešajā dienā daudz spilgtāk varēja novērot individuālu "raksturu" apģērbam, ko katrs tā velkātājs bija pacenties akcentēt. 

Arī aktuālās neona krāsas un kovboja tipa zābaki bija vērojami apmeklētāju apģērba izvēlē.

RFW galvaspilsētā norisinās no 18. līdz 21. aprīlim. Rīgas modes nedēļas sesijā pieteikti vairāk nekā 15 zīmoli, kuru vidū ir gan debitanti, gan ārzemju ekozīmoli, gan vietējie nozares titāni.

Rīgas modes nedēļas 3. diena

Natālija Jansone, Iveta Vecmane, "Ivo Nikkolo" un "Stockmann x Latvian designers" priecēja Rīgas modes nedēļā 2023. gada 20. aprīlī.

gallery icon
149

Latvijas modes nozares galvenā notikuma pasākumi apvieno vairākus formātus vienlaikus: modes skates uz "Hanzas perona" podija un jaunā vietā — "Zunda Towers", prezentācijas, semināru par ilgtspējīgu modi nozares profesionāļiem un tematiskus sarīkojumus. Šajā sezonā programmas virziens joprojām ir ilgtspējība