“Chopard boutique” labdarības iniciatīva sniedz atbalstu 150 Latvijas ģimenēm
Dzīvesstils
2023. gada 18. janvāris, 14:26

“Chopard boutique” labdarības iniciatīva sniedz atbalstu 150 Latvijas ģimenēm

Jauns.lv

Pagājušā gada izskaņā salonveikals “Chopard boutique” aicināja uzņēmumus uz labdarībai veltītām brokastīm maznodrošināto Latvijas iedzīvotāju atbalstam. Ziedojot daļu peļņas no katra decembra mēnesī veiktā pirkuma salonveikalā, sniegta palīdzība 150 Latvijas ģimenēm. Chopard vadība pauž gandarījumu un ieceri turpināt labdarības iniciatīvas arī turpmāk.

“Salonveikala un SIA “Mobius” vārdā vēlamies izteikt lielu pateicību mūsu klientiem, kuri izvēlējās decembrī veikt pirkumus pie mums, pievienojoties mūsu iniciatīvai un atbalstot pārtikas bankas “Paēdušai Latvijai” darbību. Mūsuprāt, kopīgi vienojoties par mērķi un izvēloties sadarbības partnerus, kuri izprot korporatīvās sociālās atbildības nozīmi, mēs varam gan tieši, gan netieši palīdzēt tiem, kuriem tas nepieciešams visvairāk, “ akcentē Mobius Luxury mārketinga vadītāja Eva Šlēziņa.

Chopard zīmola seja un līdzīpašniece Carolina Scheufele kādā no savām intervijām norādīja, ka – ja mums ir paveicies ar iespēju baudīt priviliģētu dzīvi, ir tikai pašsaprotami, ka sniedzam savu atbalstu tiem, kam dzīvē klājas grūtāk.

Jau vēstīts, ka 2022. gada 19. decembrī plkst. 12.00 ekskluzīvo rotaslietu salonveikals “Chopard boutique” rīkoja vēlās brokastis uzņēmējiem un mediju pārstāvjiem savā mājvietā Elizabetes ielā 69, Rīgā, lai akcentētu korporatīvās sociālās atbildības nozīmi trūkumā nonākušo Latvijas iedzīvotāju atbalstam – dalītos pieredzē un veicinātu labdarības iniciatīvas uzņēmējdarbības vidē.

„Paēdušai Latvijai” ir biedrības “Latvijas Samariešu apvienība” labdarības projekts, kura mērķis ir palīdzēt trūkumā nonākušajiem iedzīvotājiem, izsniedzot pārtikas pakas. To saturu

veido no ražotāju, pārstrādātāju un tirgotāju ziedotajiem pārtikas produktiem. Savukārt par naudas ziedojumiem tiek iegādātas tās preces, kuras nav saņemtas ziedojumu veidā.

Pārtikas pakas tiek izdalītas iedzīvotājiem visā Latvijā sadarbībā ar vietējām labdarības organizācijām un pašvaldību sociālajiem dienestiem.