Inovatīvs matu kopšanas līdzeklis
2022. gada 26. marts, 14:31

Inovatīvs matu kopšanas līdzeklis

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Sapiņķerējušies, pūkaini, nepaklausīgi vai bojāti mati var sagādāt raizes dažādu matu tipu īpašniecēm. Tangle Teezer vienmēr ir rūpējies par labāko kopšanu dažādiem matu tipiem, radot virkni inovatīvu produktu, kas padara matus vieglāk izķemmējamus un veselākus. Tangle Teezer ķemmes ir izslavētas ar savu unikālo sariņu konfigurāciju – tie ir gana elastīgi, lai palīdzētu atšķetināt matus, neplēšot un nebojājot tos.

Tangle Teezer matu ķemmes “Original Mini” ekskluzīvi pieejamas Drogas veikalu tīklā kā arī www.drogas.lv. Jaunā Tangle Teezer Original Mini ķemmei tiek izmantota patentētā divpakāpju elastīgo sariņu tehnoloģija. Garie ķemmes sari atšķetinās, savukārt īsie ķemmes sari nogludinās, atstājot matus spīdīgus. Tangle Teezer Original Mini ir 25% mazāka versija godalgotajai Tangle Teezer The Original ķemmei, kas izstrādātā tā, lai lieliski ietilptu plaukstā un to būtu ērti ielikt līdzi ikdienas lietošanai. Tangle Teezer Original Mini cena, Eur 12.90.

Tangle Teezer Wet Millennial - pieejams Drogas un Douglas veikalu tīklā, loverte.com un universālveikalā Stockman. Cena Eur 17.90

Tangle Teezer Wet Millennial Pink vieni no iecienītākajiem jaunākajiem produktiem, kas piemērots mitru matu atšķetināšanai. Matu ķemmei ir divpakāpju elastīgie sari, kas spēj viegli tikt cauri sapītiem un nesakārtotiem matiem, atšķetinot tos bez lūšanas. Ideāli piemērota lietošanai dušā, kā arī šampūna un kondicioniera ieklāšanai visā matu garumā. 
Tangle Teezer Wet Millennial - pieejams Drogas un Douglas veikalu tīklā, loverte.com un universālveikalā Stockman. Cena: Eur 17.90

Raksts tapis sadarbībā ar www.marsaana.com.