Mode
2022. gada 27. janvāris, 14:39

Pērlītēm izšūtas kleitas, kombinezoni, neitrāli toņi: "Dior" izrāda jaunāko kolekciju Parīzes modes nedēļā

Pastaiga

Parīzē patlaban risinās augstās modes nedēļa, un tās pirmajā dienā modes nams "Dior" izrādījis savu 2022. gada pavasara/vasaras kolekciju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Parīzes modes nedēļa - "Dior" pavasara/vasaras 2022 kolekcija

gallery icon
22

Arī modes pasaulei šie nav viegli laiki, industrija joprojām par izdzīvošanu pandēmijas apstākļos, tomēr "Dior" nolēma sarīkot savas kolekcijas prezentāciju.

Pasākuma viesu vidū bija aktrises Rozamunde Paika, Madelaina Peča un Klēra Foja, influencere Kjāra Ferani, žurnāla "Vogue" galvenā redaktore Anna Vintūra. "Dior" 2022. gada pavasara/vasaras kolekcijā dominēja ar pērlītēm izšūtas un apdarinātas kleitas, spīdīgi kombinezoni, vestes, zempapēžu kurpes, vēstī Reuters.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
"Dior" pavasaris/vasara 2022.
foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
"Dior" pavasaris/vasara 2022.

Daudzi no tērpiem bija neitrālos toņos - sākot no melna līdz pienbaltam. Kolekcijā bija arī garas zīda vakarkleitas ar dziļiem izgriezumiem mugurpusē un pelēki kostīmi ar krokotiem svārkiem.

foto: Pixelformula/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
"Dior" pavasaris/vasara 2022.
foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
"Dior" pavasaris/vasara 2022.

Pasākumam Rodēna muzeja dārzā tika uzcelta pagaidu zāle, kuras sienas rotāja divu indiešu mākslinieku Madvi Pareka un Manu Pareka lielas izšūtas gleznas. Gleznas būs apskatāmas visu šo nedēļu. Modes nama "Dior" radošā direktore šo kolekciju nodēvējusi par mākslas un meistarības apvienojumu, viņa arī uzslavēja jauno prasmīgo cilvēku paaudzi. Modes nedēļa risināsies līdz 27. janvārim, kurā savas kolekcijas prezentēs arī "Chanel", "Fendi" un "Valentino" modes nami.