Mode
2021. gada 23. novembris, 10:46

Ielu stila ikona "MAX&Co." ievieš jaunu tendenci!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Šosezon zīmola dizaineri ir radījuši kolekciju, kas paredzēta nevainojamai garderobei – pārdomāta pieeja apvienota ar nesteidzīgu un rotaļīgu noskaņu. No šī brīža stils ir svarīgāks par tendencēm. Katrs apģērbs ir izgatavots saskaņā ar itāļu ben vestire koncepciju, kas nozīmē labi izvēlētu materiālu, pareizu piegulumu un rūpīgi nostrādātas detaļas.

Priekšplānā izvirzās divpusēji un transformējami apģērba gabali, kas gatavi jebkuram pasākuma formātam galvaspilsētas iedzīvotājas saspringtajā dienā. MAX&Co. sieviete ģērbjas apzināti, taču viņai patīk uzreiz būt gatavai. Viņa vēlas būt pārliecināta, ka neatkarīgi no tā, ko uzvilks no rīta, viņa jutīsies gatava iekarot pasauli.

2021. gada rudens/ziemas kolekciju iedvesmojušas stila ikonas un superzvaigznes. Dziedātājas Mariannas Feitfulas (Marianne Faithfull) bohēmiskais tēls bija 20. gs. 60. gadu centrālais notikums. Dizaineri izmantoja ideju kompensēt tīras, taisnas līnijas ar viegliem un negaidīti sportiskiem elementiem, piemēram, vienkāršiem T krekliem ar logotipu un sporta apaviem. Spilgts darba dienas kostīms ir piemērots arī vakaram, kupli svārki – svinīgām pusdienām vai trakulīgai ballītei, bet elegants kombinezons ļaus justies lieliski no rīta līdz pat vēlai naktij.

Ielu stila ikona "MAX&Co." ievieš jaunu tendenci

Priekšplānā izvirzās divpusēji un transformējami apģērba gabali, kas gatavi jebkuram pasākuma formātam galvaspilsētas iedzīvotājas saspringtajā dienā. MAX&Co. sieviete ģērbjas apzināti, ...

gallery icon
10

MAX&Co., ko iecienījušas Itālijas un Latvijas modes gardēdes, ir pazīstams ar savu dinamisko, aktuālo un patieso stilu. MAX&Co. mūzu nav iespējams nepamanīt – krāsas un to enerģija neļauj novērst skatienu. Kas ir šī mūza? Tā esi tu – enerģiska, aktīva un dzīvo MAX-imāli!

Daudzpusīgi risinājumi ar jauno MAX&Co. kolekciju. Apskatiet to "Instagram": @maxandco.riga vai izmantojiet WhatsApp konsultāciju pakalpojumu un pasūtiet sev tīkamās preces attālināti! Iepērcieties veikalā Lielirbes ielā 29 TC "Spice" un Tērbatas ielā 1/3.