foto: Publicitātes
Skaistumkopšana acu ādas kopšanai
2021. gada 27. septembris, 11:16

Skaistumkopšana acu ādas kopšanai

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Acu zonas ādai nepieciešams īpašs krēms, jo tās epiderma ir īpaši plāna, savukārt derma ir mazāk blīva nekā citās sejas daļās, tajā ir vairāk asinsvadu un aktīvāka asinsrite. Arī taukšūnu slānis ap aci ir īpaši irdens. Šajā sejas zonā vieglāk rodas tūska, āda mēdz atūdeņoties un izstiepties. Krēmi, ko lietojam pārējai sejas ādai, var palielināt tūsku, pārāk intensīvi iesūcoties ādā. Tādēļ maigajai ādai ap acīm tiek izstrādāti vieglāki gēli un emulsijas ar īpašiem ingredientiem.

Zīmola Meder Beauty produkts Blepharo-Light Eye Cream ir viegls gēls ar asinsvadus nostiprinošu un drenējošu efektu – iedarbīgs līdzeklis pret tumšajiem lokiem un plakstiņu pietūkumu. Krēma sastāvā ir kofeīns, niacinamīds un escīns, kas samazina zemacu maisiņus un tumšos lokus, gaisina ādu, stimulē mikrocirkulāciju un drenē ādu.

foto: Publicitātes

Koncentrāts Myo-Fix Concentrate izstrādāts Meder Beauty laboratorijās speciāli cīņai pret izteiktām mīmikas krunkām un vārnu kājiņām acu kaktiņos. Tā inovatīvie stimulējošie peptīdi, uzklāti tieši pa grumbu līnijām, palīdz izlīdzināt ādu un novērš jaunu krunciņu rašanos. Anti-age ādas kopšanai acu rajonā, dienišķā stresa un UV staru negatīvās iedarbības apkarošanai zīmols Meder Beauty iesaka acu krēmu Blepharo-Rich. Tā sastāvā ir peptīds Syn-TC, kurš uzlabo ādas elastību, barojošais un mīkstinošais olīvu skvalāns un jauna, unikāla probiotika Alteromonas filtrate ferment ar atjaunojošu iedarbību un epiģenētisku efektu.

foto: Publicitātes

Ādas skaistumam un jaunībai Meder Beauty Science eļļa Vita Long ir zinātniski izstrādāts inovatīvs līdzeklis, kas satur 18 aktīvās sastāvdaļas, 10 dabiskās eļļas, piecus spēcīgus antioksidantus un trīs epiģenētiski aktīvas molekulas, kas piedalās šūnu atjaunošanās procesos un spēj to dzīves ilgumu pagarināt par 30%. Eļļa pakāpeniski atjauno ādas hidrolipīdu slāni, kas notur tajā mitrumu, – āda atgūst veselīgu mirdzumu un tonusu, atkal kļūst maiga un jūtas komfortabli. Produkts apbalvots ar žurnāla Marie Claire balvu Prix D’Excellence Da La Beauté.

foto: Publicitātes

Meder Beauty produktus var iegādāties – www.mederbeauty.com, salonos Maija Rīgā, Valdemāra iela 16 un Martas 7.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Meder Beauty.