Dzīvesstils
2021. gada 6. maijs, 14:48

Aktrise Ieva Florence paver durvis uz antīko pasauli īpašā mākslas un modes projektā

Jauns.lv

Lai parādītu antīkās mākslas un mūsdienu modes līdzās pastāvēšanas iespējamību, talantīgā aktrise Ieva Florence, kas ir liela tēlniecības pielūdzēja un estēte, piedalījusies īpašā fotostāstā.

Gadsimtiem ejot izpratne par skaistumu nepārtraukti mainās. Mainās arī mode. Kā tajā visā neapmaldīties? Kā paņemt sev radniecīgo un tuvo? 

Idealizētā skaistuma attēlojums antīko laiku skulptūrās rada pārliecību, ka cilvēka ķermenis ir templis un modei tam ir jākalpo. Tā nedrīkst aizēnot katra individualitāti un unikālo skaistumu.

foto: Natālija Berezina

Lai parādītu antīkās mākslas un mūsdienu modes līdzās pastāvēšanas iespējamību, talantīgā aktrise Ieva Florence, kas ir liela tēlniecības pielūdzēja un estēte, paver durvis uz antīko pasauli, ar juteklisku meistarību un smalkumu izdzīvojot līdzi antīko varoņu brīnumainajiem un traģiskiem notikumiem.

foto: Natālija Berezina

Fotostāsts ir tapis ekspozīcijā "Skulptūru mežs" Muzeju krātuvē, kurā apskatāmas mākslas šedevru kopijas, kas stāsta par antīko laiku un antīkās mākslas atdzimšanu. Šajā ekspozīcijā skulptūras satiekas, to stāsti atdzīvojas, apvienojas un veido mūsu civilizācijas stāstu.

foto: Natālija Berezina

Fotosesijā izmantoti zīmola Soil (thesoilofficial.com) kolekcijas "Timeless" tērpi, kas tapuši, iedvesmojoties no antīko laiku skulptūrām.

Aktrise Ieva Florence pozē kolekcijas "Timeless" tērpos

Lai parādītu antīkās mākslas un mūsdienu modes līdzās pastāvēšanas iespējamību, talantīgā aktrise Ieva Florence, kas ir liela tēlniecības pielūdzēja un ...

gallery icon
10