foto: no privātā arhīva
Pazīstamas dāmas dalīsies savos skaistuma, stila un labas pašsajūtas noslēpumos
Una Ulme.
2019. gada 20. jūnijs, 11:22

Pazīstamas dāmas dalīsies savos skaistuma, stila un labas pašsajūtas noslēpumos

Pastaiga

Trešdien, 26.jūnijā, plkst.18:30 Meeting point telpā (t/c Galerija centrs 4.stāvā) norisināsies sarunu vakars, kurā piedalīsies grāmatas “Skaistumam nav gadu” autore Una Ulme, kosmētiķe Baiba Jevdokimova, stiliste Iveta Vecmane un grāmatas “100 vēstules sievietēm” autore Inita Sila. 

Ir atšķirība – domāt un nedarīt vai domāt un darīt! Iekšējā un ārējā skaistuma izkopšana ir nepārtraukts darbs ar sevi, kas prasa motivāciju un disciplīnu.

Visas sarunu vakara dalībnieces ir savas jomas profesionāles, kuras dalīsies savā pieredzē, atbildot uz Unas Ulmes un klātesošo viesu jautājumiem.

foto: no privātā arhīva
Iveta Vecmane.

“Neatkarīgi no vecuma, mums ir jādzīvo pilnvērtīga dzīve, izbaudot katru mirkli. Uztraukums par saviem gadiem, skriešana pakaļ jaunībai, roku nolaišana grūtību priekšā, plānu un rīcības atlikšana uz nākotni, tas viss atņem pašu dārgāko, kas mums ir – laiku.

foto: no privātā arhīva
Baiba Jevdokimova.

Sarunas laikā, balstoties uz savu dzīves pieredzi, runāsim par laba izskata noslēpumiem, bet arī kā atgūties pēc sāpīgiem dzīves kritieniem, neaizsēdēties komforta zonā, nebaidīties pieņemt drosmīgus lēmumus, un visi kopā identificēsim šķēršļus, kas mums traucē realizēties kā personībām,” atklāj sarunu vakara iniciatore Una Ulme. 

foto: no privātā arhīva
Una Ulme.

Neizpaliks praktiski padomi, atziņas un “knifiņi”, kurus dāmas ir apguvušas, strādājot katra savā profesijā. Vakars notiks brīvā atmosfērā, malkojot kādu dzirkstošu dzērienu un ļaujoties vaļsirdīgām sarunām. 

foto: no privātā arhīva
Inita Sila.

Tā kā nesen klajā nākusi Unas Ulmes grāmata “Skaistumam nav gadu”, vakara gaitā būs iespēja iegūt to savā īpašumā ar īpašu autores novēlējumu.

Vietu skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc lūgums iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu: ulme.una@gmail.com
Ieeja: ziedojums dzīvnieku patversmei Ulubele

Unas Ulmes grāmatas "Skaistumam nav gadu" prezentācija restorānā "Buržujs"

gallery icon