Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
12 000 studentu neļķu stādi un 60 orhidejas! Tagad var nopirkt krimināllietās izņemtos lietiskos pierādījumus
foto: Nodrošinājuma valsts aģentūra
Nodrošinājuma valsts aģentūra paziņojusi par krimināllietās izņemto lietisko pierādījumu realizāciju.
Noderīgi ikdienā

12 000 studentu neļķu stādi un 60 orhidejas! Tagad var nopirkt krimināllietās izņemtos lietiskos pierādījumus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Nodrošinājuma valsts aģentūra ir izsludinājusi krimināllietās izņemto lietisko pierādījumu, tostarp dažādu augu stādu, realizāciju. Šī realizācija tiek veikta saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem un ir organizēta ar īpaši izveidotas komisijas palīdzību.

Piedāvājumi jāiesniedz līdz 2024. gada 21. oktobrim, tos var iesniegt gan klātienē, gan elektroniski. Izsoles procesā piedāvātās mantas ietver plašu augu klāstu, tostarp studentu neļķu stādus, orhidejas, priedes, zāmijas un citus dekoratīvos augus.

Piemēram, piedāvājumā ir 12 000 studentu neļķu stādi, kas tiek pārdoti par 900 eiro, 60 orhidejas – par 47,76 eiro, un priedes, kuru cena ir 6,26 eiro par vienību. Aģentūras telpās Piedrujas ielā 20, Rīgā, šos augus var apskatīt iepriekš saskaņotā laikā.

Lai piedalītos izsolē, interesentiem ir jāiesniedz piedāvājumi ar finanšu priekšlikumiem. Piedāvājumus izskatīs komisija slēgtā sēdē, un tiks izvēlēts augstākais piedāvājums. Komisija pieņem lēmumu par mantas realizāciju un noslēgs līgumu ar pretendentu, kurš piedāvās augstāko cenu. Svarīgi atzīmēt, ka, ja tiks saņemti vienādi piedāvājumi, priekšroka būs tam, kurš pirmais iesniedzis piedāvājumu.

Informācija par realizācijas rezultātiem tiks publicēta aģentūras tīmekļa vietnē, un pretendenti, kas tiks atzīti par uzvarētājiem, saņems informāciju par līguma noslēgšanu. Pēc tam, kad līgums būs noslēgts, pircējiem tiks nodrošināta mantas pārņemšana tās glabāšanas vietā noteiktajos termiņos. Līguma parakstīšana un norēķināšanās notiks gan klātienē, gan elektroniski, izmantojot drošu elektronisko parakstu.

Sīkāka informācija par piedāvājumu iesniegšanas nosacījumiem un realizējamo mantu ir pieejama aģentūras tīmekļa vietnē, kur norādīti arī kontaktpersonu tālruņi un e-pasta adreses, lai interesenti varētu sazināties un uzdot jautājumus vai pieteikties dalībai mantas apskatē. Aģentūra arī nodrošina personas datu aizsardzību saistībā ar realizācijas administrēšanu, un vairāk informācijas par šo procesu var iegūt aģentūras tīmekļa vietnē vai sazinoties ar datu aizsardzības speciālistu.

Šī realizācija ir iespēja iegādāties plašu augu klāstu, un aģentūra aicina interesentus izmantot šo piedāvājumu, ievērojot noteiktos termiņus un prasības piedāvājumu iesniegšanai.