Dzīvnieku izstāde "Zooexpo 2023"

11. un 12. novembrī dzīvnieku mīļotāji un ģimenes ar bērniem apmeklēja rudens pūkaināko izstādi “ZooExpo 2023” Ķīpsalā. Izstādes apmeklētāji varēja ...

gallery icon
Mūsu mīluļi
2023. gada 13. novembris, 18:04

FOTO: cilvēki satraukti jautā –  kas tad bija skatāms lielākajā dzīvnieku izstādē? Lūk, skaties bildes!

Jauns.lv

11. un 12. novembrī dzīvnieku mīļotāji un ģimenes ar bērniem apmeklēja rudens pūkaināko izstādi “ZooExpo 2023” Ķīpsalā. Izstādes apmeklētāji varēja skatīt retu šķirņu suņu un kaķu, trušu un poniju, pundurkaziņu un zirnekļu, bruņurupuču un daudzus citus dzīvnieciņus no 11 valstīm.

Izcilākie suņi

No 400 pasaulē reģistrētajām suņu šķirnēm Ķīpsalā varēja sastapt vairāk nekā 250. Starp 3600 suņiem izstādē biaj arī tādas retas suņu šķirnes kā ungāru kurts, kromforlenders, barbets, drēvers, Jakutijas laika, hokaido u. c.

Savu gudrību un veiklību suņi rādīja adžiliti, savukārt cirka studijas mākslinieki iepriecināja skatītājus ar krāšņu šovu.

Murrājošie draugi

Šogad vairāk nekā 300 kaķu, kas pārstāvēja 20 dažādas šķirnes, sacentās par prestižo un godāto titulu “Labākais no labākajiem”. Ķīpsalā norisinājās specializēts Menas jenotveidīgo un Donas sfinksu kaķu skaistuma konkurss.

Dažādi rāpuļi, dekoratīvie putniņi un lauku dzīvnieki

Izstādē varēja apskatīt un uzzināt vairāk par zirnekļiem, čūskām, fazāniem un citiem dzīvniekiem. Apmeklētājiem bija iespēja ne tikai iztaujāt audzētājus par mājdzīvnieku turēšanu un kopšanu, bet arī dzirdēt neparastus stāstus un mītus.

Tēmas