foto: Shutterstock
Kā ietaupīt ar vecu pannu?
Noderīgi ikdienā
2023. gada 7. marts, 14:19

Kā ietaupīt ar vecu pannu?

Reklāmas projekts

Pēc bagātīgas maltītes pagatavošanas tikai retajam patīk nodarboties ar trauku novākšanu un mazgāšanu. Un ne velti mēs visi atpazīstam to kaitinošo sajūtu, kad šķiet, ka trauku kalns jau novākts, bet nepamanīta ir palikusi vien netīrā panna. Bieža lietošana un mazgāšana dara savu, šim virtuves piederumam nolietojuma pazīmes pamanāmas ļoti labi. Visātrāk to sajutīsim, kad tā arvien biežāk “pievilks” mūsu gardo brokastu omleti, un nemaz skatīties uz pannas apakšu nav vēlēšanās - šķiet, ka to nenoberzīsim vairs nekad.

Tas pilnīgi noteikti nozīmē, ka ir pienācis laiks mainīt veco pannu pret jaunu, vēl labāk, ja to varam apvienot ar nolietotā trauka utilizēšanu dabai draudzīgā veidā. Trauku un virtuves piederumu ražotājs “Fissman” jau vairākus gadus klientiem piedāvā lielisku ekoloģisku kampaņu vides piesārņojuma mazināšanai, kuras ietvaros veikalos  Fissman tiek pieņemtas nolietotās pannas un arī katli, pretī saņemot izdevīgu iespēju iegādāties jaunu pannu vai katlu ar 50% atlaidi.

Foto: Publicitātes foto

Nodot pārstrādei var jebkura ražotāja, izmēra un veida pannas un katlus. Kampaņa attiecas uz visiem metāla, alumīnija, čuguna un nerūsējošā tērauda katliem un pannām.

Foto: Publicitātes foto

Šī ir lieliska iespēja ne tikai nodot savu ikdienā nolietoto trauku, bet arī ielūkoties pieliekamajā vai dziļākajos virtuves plauktiņos neslēpjas vēl kāds nolietots katliņš.

Foto: Publicitātes foto

Par pareizu utilizāciju “Fissman” parūpēsies jūsu vietā un līdzekļi, kas tiks iegūti nolietoto trauku pārstrādē tiks ziedoti biedrībai “Ziedot.lv”.

Kampaņa Fissman Eko spēkā no 01.03.2023. līdz 30.04.2023.

Noteikumus un veikalu adreses meklē ŠEIT

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar “Fissman”.