Garšīgi

Kūka Pavlova ar “Rūdolfs” tropisko augļu krēmu ar čia sēklām

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Pagatavo gaisīgu un izsmalcinātu desertu ar "Rūdolfs" tropisko augļu krēmu. Tas garšos saldumu mīļiem un piešķirs eksotisku noti īpašos svētku mirkļos kā arī ikdienas priekos.

9 porcijām

  • Bezē
  • 330 g cukura
  • 200 g olu baltumu
  • “Rūdolfs” bio tropisko augļu krēmu ar čia
  • 15 g citrona sulas
  • 1,5 ēdk. kukurūzas cietes
  • Augļi dekorēšanai pēc izvēles

Saputo olu baltumus un pievieno cukuru – trīs reizes pa 110g, pēc katras pievienošanas reizes turpinot putot 5 minūtes (kopā puto 30 minūtes). Beigās pievieno cieti un citrona sulu, visu vēlreiz kopā saputo.

Ar karoti vai konditorejas maisiņu veido mazas kūciņas, vidusdaļā izveidojot iedobumu. Vienai kūciņai vidēji nepieciešams 1 vai 1,5 karotes saputotās olbaltuma masas. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 90 grādos 3 stundas. Never vaļā cepeškrāsni, līdz bezē ir gatavs! Atdzesē un pilda ar “Rūdolfs” bio tropisko augļu krēmu ar čia sēklām un dekorē ar augļiem.

Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs"