Garšīgi
2021. gada 14. decembrī, 16:55
Ceptas biešu ripiņas ar “Rūdolfs” humosu
Gatavo gardas un viegli pagatavojamas uzkodas svētkiem, izmantojot "Rūdolfs" humosu, kas īpaši ies pie sirds vegāniem un veselīga dzīvesveida piekritējiem.
- 0,5 kg biešu
- 1 burciņa “Rūdolfs” bio humosa
Bietes rūpīgi nomazgā un cep cepeškrāsnī apmēram 190 grādos 40 minūtes (līdz bietes gatavas – pārbauda kā kartupeļus, iedurot ar koka irbulīti). Tad bietes maksimāli strauji atdzesē vēsā vietā.
Atdzisušās bietes nomizo un sagriež 2 mm biezās ripiņās, pilda ar “Rūdolfs” bio humosu un pārloka uz pusēm. Dekorēšanai var izmantot grauzdētas sēklas vai zaļumus.
Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs"