Ceptas biešu ripiņas ar “Rūdolfs” humosu
Garšīgi

Ceptas biešu ripiņas ar “Rūdolfs” humosu

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Gatavo gardas un viegli pagatavojamas uzkodas svētkiem, izmantojot "Rūdolfs" humosu, kas īpaši ies pie sirds vegāniem un veselīga dzīvesveida piekritējiem.

  • 0,5 kg biešu
  • 1 burciņa “Rūdolfs” bio humosa

Bietes rūpīgi nomazgā un cep cepeškrāsnī apmēram 190 grādos 40 minūtes (līdz bietes gatavas – pārbauda kā kartupeļus, iedurot ar koka irbulīti). Tad bietes maksimāli strauji atdzesē vēsā vietā.

Atdzisušās bietes nomizo un sagriež 2 mm biezās ripiņās, pilda ar “Rūdolfs” bio humosu un pārloka uz pusēm. Dekorēšanai var izmantot grauzdētas sēklas vai zaļumus.

Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs"