Mūsu mīluļi
2021. gada 19. oktobris, 13:48

Aizkustinošs VIDEO: suns no sava brāļa ar neatlaidību un viltu izvilina graužamkaulu

Jauns.lv

Brāļi un māsas pastāvīgi ar kaut ko dalās. Reizēm tā ir vecāku mīlestība un uzmanība, vieta istabā, vai gardumi. Šī video galvenie varoņi pierāda, ka līdzīga sāncensība notiek arī dzīvnieku starpā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Zelta retrīveri Gamdža un Čips no Kalifornijas ir kļuvuši par interneta zvaigznēm. Dzīvnieku "TikTok" kontam seko aptuveni pusmiljons cilvēku. Tajā novērojams, ka dzīvnieki kopā ar saimniekiem apceļo pasauli un jautri pavada laiku. Tikmēr visa brāļu būšana sabrūk, kad starp tiem parādās kāds gards našķis.

foto: Ekrānuzņēmums
Gamdža nebija priecīgs par Čipa nodomiem, ko izrādīja ar atņirgtiem zobiem.

Nesen, kad Gamdža baudīja savu graužamkaulu, pie viņa no mugurpuses piezagās Čips, kuram mutē bija rotaļlieta, ko dzīvnieks bija plānojis iemainīt pret gardo našķi.

Soctīklos popularitāti iemantojušajā video redzams, ka Gamdža, kura vārds korejiešu valodā nozīmē "kartupelis", ir ļoti
neapmierināts ar brāļa interesi par viņa gardo delikatesi.

Tiklīdz Čips aplaizīja kaulu, viņa brālis atņirdza zobus, pierādot, ka gatavs pastāvēt par savu našķi. Tomēr zaglīgā čipa uzstājība un pārliecība guva virsroku. Jau pēc pus minūtes dzīvnieki gulēja blakus un divatā grauza kaulu, vēsta „Daily Star”.

foto: Ekrānuzņēmums
Bet pēc kāda mirkļa abi brāļi vienojās kopīgā graumžamkaula baudīšanā.

Nofilmētais video ātri vien iemantoja popularitāti, un vairāki suņu mīļotāji bija gatavi rāties, jo viens suns saņēmis kārumu, bet otrs palicis bešā. Video autori paskaidroja, ka Čips ar savu graužamkaulu ticis galā ātrāk, tāpēc nolēmis sniegt palīdzību arī savam brālim. Noskatoties video līdz galam, visi varēja uzelpot, jo iznākums bija daudz savādāks, nekā sākumā likās.

"Mani suņi nekad tā nedalītos," komentēja vxrhernandez.

"Nemelošu, es biju noraizējusies," komentēja barney470.

Tēmas