"Dansukker" stendā pārtikas izstādē cep un cienā visus!
“Riga Food” izstādes laiks tuvojas kulminācijai. Nedēļas nogalē izstādi apmeklē vairāk ģimeņu ar bērniem, tāpēc pasākuma laikā īpaši tiek domāts par to, kā iepriecināt mazos apmeklētājus.
Dansukker stendā ceps un cienās visus, kas gribēs nogaršot saldos našķus. Profesionālie konditori Jānis un Maija Kairi gatavos saldumus un atbildēs uz jautājumiem par cukura veidiem, to izmantošanu un receptēm. Pie saimes galda apmeklētājus aicina degustēt sīrupus, brūnos cukura veidus ar eksotiskajiem nosaukumiem Muscovado, Farīns un Demerara. Arī dekoratīvie cukura veidi atraduši savu vietu salduma pasaulē.
Konditoru gatavotie mandeļu cepumi, rudzu riņķīši, biešu zefīrs, rieksti glazūrā – šos un citus našķus apmeklētāji varēs gan nogaršot, gan izmēģināt paši, līdzi paņemot Dansukker recepšu grāmatiņu. Nāc un nogaršo arī Tu!
Cukura pasaule ir plaša, un to pielietojums ir daudzveidīgs, atkarībā no receptes un vajadzības. Cukurs ir nozīmīga konditorejas sastāvdaļa. Ar to vari gan recepti uzlabot, gan arī pārveidot. Vairāk par cukuru uzzini www.dansukker.lv vai www.labscukurs.lv. Turpat arī meklē receptes un iedvesmu jauniem kulinārijas brīnumiem!
"Dansukker" stends izstādē "Riga Food"
Dansukker stendā ceps un cienās visus, kas gribēs nogaršot saldos našķus. Profesionālie konditori Jānis un Maija Kairi gatavos saldumus un ...
Renāte Zommere/Foto: Publicitātes