Laša krēma tako ar avokado un tomātu salsu
foto: Publicitātes foto
Garšīgi

Laša krēma tako ar avokado un tomātu salsu

Jauns.lv

Nepieciešams:

  • 175 g “Rūdolfs” laša krēms
  • 1 liels vai divi mazi avokado
  • 6-10 tako laiviņas (atkarīgs no lieluma)
  • 2-3 tomāti
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 1 sīpols
  • 30 ml olīveļļa
  • Sāls, pipari
  • 2 laimi
  • 80 g spināti vai kādi citi salāti pēc izvēles

Pagatavošana:

  • Avokado nomizo, izņem kauliņu un sagriež šķēlītēs, pārber ar sāli, pipariem un laima sulu;
  • Sakapā ķiploku, sīpolu, tomātus un sajauc ar olīveļļu, sāli un pipariem;
  • Tako laiviņās liek “Rūdolfs” laša krēmu, avokado šķēlītes, tomātu salsu, spinātus un pārlej ar laima sulu.
foto: Publicitātes foto

Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs"