- 175 g “Rūdolfs” laša krēms
- 1 liels vai divi mazi avokado
- 6-10 tako laiviņas (atkarīgs no lieluma)
- 2-3 tomāti
- 1 ķiploku daiviņa
- 1 sīpols
- 30 ml olīveļļa
- Sāls, pipari
- 2 laimi
- 80 g spināti vai kādi citi salāti pēc izvēles
Pagatavošana:
- Avokado nomizo, izņem kauliņu un sagriež šķēlītēs, pārber ar sāli, pipariem un laima sulu;
- Sakapā ķiploku, sīpolu, tomātus un sajauc ar olīveļļu, sāli un pipariem;
- Tako laiviņās liek “Rūdolfs” laša krēmu, avokado šķēlītes, tomātu salsu, spinātus un pārlej ar laima sulu.
Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs"