Kā pagatavot gardu Tandori cāli, iztērējot 1,46 EUR?
Garšīgi
2020. gada 12. marts, 14:27

Kā pagatavot gardu Tandori cāli, iztērējot 1,46 EUR?

Karlīna Timofejeva

Neesi dzirdējis par Tandori cāli – domā, ka kaut ko tādu var ēst tikai ārpus mājas? Tas ir dārgi?! Nepavisam ne, elementāri pagatavojams, taču iespaidīgs ne tikai krāsas, bet arī garšas ziņā. Efektam var pasniegt ar apdedzinātiem asajiem pipariem vai gardiem rīsiem. "Maxima" rāda, kā, izvēloties “Sirsnīgas izvēles” produktus, šo ēdienu ikviens var pagatavot mājās, porcijai izmaksājot tikai 1,46€. Jo #TaupītIrStilīgi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vairāk padomu par to, kā dzīvot taupīgi un veselīgi, lasi šeit:

Baudot šo maltīti četru cilvēku ģimenē reizi nedēļā, gada laikā ietaupīsiet gandrīz 200 eiro. Par ietaupījumu varēsiet doties fantastiskā nedēļas nogalē uz kādu no kaimiņvalstu SPA.

foto: Publicitātes

Pagatavošanai nepieciešamie produkti un to cenas

4 porcijas

•    800 g filejas – cāļa fileja, atdzesēta, fasēta 3,99 EUR/kg
•    glāze jogurta, Turku BALTAIS, bez piedevām, 0,69 EUR
•    3 ēdamkarotes Tandori pastas, 1,17 EUR

Šis ēdiens 4 personām standartā bez atlaidēm maksā 9,15 EUR. Izvēloties “Sirsnīgas izvēles” produktus Maxima XXX veikalos, kuros ar “Paldies” karti” ilgtermiņā samazinātas cenas virknei produktu, tas izmaksās 5,85 EUR. Ietaupījums vienai maltītei – 3,30 EUR.

Pagatavošana

1.    Tandori pastu sajauc ar jogurtu un liec tajā cāļa fileju. Raugies, lai fileja no visām pusēm būtu apņemta ar marinādi. Atstāj uz nakti marinēties.

2.    Uzkarsē pannu (bez eļļas). Cāļa fileju izņem no marinādes (marinādi nenoslauki), liec pannā un cep, līdz izveidojas mazliet apdegusi garoziņa. Pasniedz ar rīsiem vai ceptiem dārzeņiem.

Recepte publicēta sadarbībā ar "Maxima"