Garšīgi
2018. gada 6. jūlijā, 06:35
Piektdienas vakara ātrā recepte: fritētas krabju nūjiņas
Lai glītāks rezultāts, nūjiņas var pārgriezt šķērsām uz pusēm un pēc tam katru pusi vēl sadalīt dažās strēmelēs.
25 minūtes pagatavošanai
Vajadzēs:
- 300 g krabju nūjiņu
- 60 g miltu
- 50 ml ūdens
- sāls, malti melnie pipari
- eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Miltus sakul ar ūdeni, sāli un pipariem.
2. Krabju nūjiņas sagriez gabaliņos vai arī saplucini strēmelītēs.
3. Dziļā pannā sakarsē eļļu. Krabju nūjiņas iemērc mīklā un uzreiz liec eļļā cepties. Kad mīkla kļūst zeltaina, ar putu karoti ņem laukā un uzliec uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.