Šādas izceptas frikadeles vai kotletes liec maisiņos un glabā saldētavā.
Garšīgi
2016. gada 5. aprīlī, 20:01
Taupi laiku: pagatavo frikadeles rezervei
Lai ietaupītu laiku un arī atvieglotu dzīvi tajās reizēs, kad ierodas negaidīti ciemiņi vai kad vakarā pēc darba izsalkums ir tāds, ka nav laika pagatavot vakariņas, var jau iepriekš sagatavot uzkodu rezerves.
Samīci malto gaļu ar visām piedevām tā, kā pierasts gatavot kotletes, un izveido mazas bumbiņas vai frikadelītes. Liec uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un krāsnī izcep gatavas. Atdzesētas bumbiņas ievieto maisiņos vai kastītēs un sasaldē. Šādi tās var uzglabāt vismaz trīs mēnešus.
Žurnāls "100 Labi Padomi" / Foto: Shutterstock