Slavenā aktrise Kamerona Diaza parāda sevi bez kosmētikas. FOTO
Holivudas zvaigzne Kamerona Diaza vēlējās pēc iespējas ātrāk padalīties ar faniem savā priekā, parādot jaunās grāmatas pirmo eksemplāru, ka nesēdēja vēl pusstundu spoguļa priekšā, lai uzklātu sejas dekoratīvo kosmētiku.
Slavenības
2013. gada 17. decembris, 04:27

Slavenā aktrise Kamerona Diaza parāda sevi bez kosmētikas. FOTO

Jauns.lv

Filmu „Maska” un „Čārlija eņģeļi” zvaigzne Kamerona Diaza (41) interneta blogā ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama, rokās turot savu nesen izdoto grāmatu par fitnesu un veselīgu dzīvesveidu. Savukārt viņa pati fotogrāfijai pozējusi bez dekoratīvās kosmētikas.

„Viens no laimīgākajiem manas dzīves mirkļiem! Saņēmu savas grāmatas pirmo eksemplāru. Dāmas, šo grāmatu es sarakstīju JUMS un par JŪSU ĶERMENI. Esmu tik laimīga dalīties tajā ar jums!” Grāmatā par pareizas ēšanas noslēpumiem, sporta nodarbībām un citiem veselīga dzīvesveida pamatnoteikumiems dalās ne tikai pati Kamerona, bet arī viņas slavenās draudzenes – Drū Berimora, Gvineta Paltrova un Dženifera Lopesa.

Diaza nepieder tām sievietēm, kuras krīt panikā, kad tuvojas četrdesmit gadu slieksnis. „Līdz ar gadiem es kļūstu laimīgāka, jo topu gudrāka, es labāk iepazīstu sevi un man ir vieglāk komunicēt ar citiem cilvēkiem,” – šādi gadu priekšrocības skaidro pati aktrise. „Es uzskatu, ka mūslaiku sabiedrība pietiekami neciena iepriekšējās paaudzes cilvēkus, tāpēc arī mums šķiet, ka novecošana ir kas slikts, jo tās dēļ mainās ārējais izskats.”

„Alternatīva novecošanās procesam ir nāve. Uzskatu, ka man ir ļoti paveicies, ka ir tik piesātināta dzīve, pilna svētības. Es dzīvoju pēc pilnas programmas!” – atzinusi Diaza. Aktrise arī norāda, ka pateicoties sporta nodarbībām, viņas figūra kļuvusi vēl labāka nekā agrāk. „Mans dupsis neapšaubāmi ir daudz tvirtāks tagad, nekā bija divdesmit gadu vecumā. Cilvēki vienkārši nesaprot, ka par ķermeni ir jārūpējas!”

Slavenās dāmas bez kosmētikas

Kasjauns.lv, Foto: Instagram, filmas „The Counselor” reklāmas plakāts