Magone iekārtojas Anglijā; saimniekšova dalībnieks Ventis dziedē salauzto sirdi
Ventis rūpējas par gadu veco dēlu Juri un joprojām skumst par notikušo ar Magoni.
Slavenības
2014. gada 2. janvāris, 09:43

Magone iekārtojas Anglijā; saimniekšova dalībnieks Ventis dziedē salauzto sirdi

Jauns.lv

Par gada pārsteidzošāko TV šovu šogad izvērtās kanālā TV3 rādītais „Saimnieks meklē sievu”, kurā piedalījās arī sieviešu kārtas pārstāve, saimniece Magone Burka. Magone nu dzīvo Lielbritānijā un gaida bērnu, kurš, domājams, ieņemts TV šova laika attiecībās ar Venti Vītolu.

Magone šova laikā iepazinās ar guļbūvju celtnieku Venti Vītolu, pāris devās arī kopīgā ceļojumā, bet pēc tā viss izvērtās ne tā kā mīlnieki bija domājuši. Ventis saprata, ka Magonei ir daudzi citi apsvērumi, kādēļ viņai vajadzīgs vīrietis, un prioritāte neesot mīlestība. "Šova laikā viss bija labi, nebija ne mazākās nojausmas, ka viņai es nepatiktu, vai viņa nevēlētos būt ar mani kopā. Kad mani izvēlējās, jutos ļoti laimīgs," stāsta Ventis. Viņš uzreiz bijis atklāts pret Magoni, pastāstījis arī par pagātnes grēkiem, ka pirms vairāk nekā septiņiem gadiem pabijis arī ieslodzījumā. "Nožēloju notikušo, bet laiku nevar pagriezt atpakaļ. Vispirms alkohola reibumā izraisīju avāriju, kurā bija cietušie, taču neviens pret mani necēla prasību, un saņēmu nosacīto sodu. Taču drīz pēc tam bija otra tiesa par huligānismu, un tad gan bija jādodas ieslodzījumā. Pēc piedzīvotā mainījos jau kopš pirmās dienas, uzstādīju sev dzīvē mērķi, neesmu jau septiņus gadus lietojis alkoholu, nesmēķēju četrus gadus. Man ir tikai darbs un mājas, un vēl dēls," teic Ventis. Viņa dēls Juris piedzima pirms gada, taču tā kā ar dēla māti neizdevās noturēt laimīga pāra attiecības, viņi šķīrās, taču kopīgi turpināja rūpēties par dēlu un ir labi draugi joprojām. To apliecina arī tas, kad sarunas laikā ar Venti, viņam līdzi bija arī dēls un dēla māte Marita. Viņi kopā atbrauca uz Rīgu, lai aizvestu puisi pie ārstiem. "Ventis vienmēr rūpējas par dēlu un ļoti palīdz. Viņš ir labs un gādīgs tēvs," stāsta Venta bijusī dzīvesbiedre Marita.

Ceļojuma fotogrāfijās tikai Magone

Kas gan īsti notika, kāpēc Venta un Magones attiecības neizveidojās saskanīgas? "Ceļojumā sākās mūsu pirmie strīdi. Jau sākumā gribēju ar Magoni kopīgi fotografēties Milānā, bet viņa nevēlējās, bet, redz, viena pozēt bija gatava visu laiku. Paskatoties ceļojuma bildes, pārsvarā visās ir tikai Magone! No 250 bildēm mums ir viena kopbilde, kura tapa uz kuģa. Bildinājuma vakarā, kad gājām uz vakariņām kuģa fotogrāfs mūs iemūžināja. Viņa vienmēr atrunājās, sacīdama, ka pirmajai bildei jābūt no laulībām," Magones skaidrojumu atceras Ventis. Viņš nesaprot, kā Magone varēja izlikties puiša un citu cilvēku klātbūtnē, sakot, ka bija pārsteigta par bildinājumu, un vēl ilgi kavējās atbildot uz bildinājumu. "Viņa nezināja, ka tieši tajā brīdī es viņu bildināšu, bet mēs par to runājām jau iepriekš. Viņa gribētu bildinājumu un gredzenu saņemt ceļojuma laikā. Gredzenu nopirku vēl Latvijā, tā kā nezināju viņas pirksta izmēru, tad devāmies uz veikalu kopā, taču izvēli veicu viens pats. Gredzens maksāja nedaudz vairāk nekā 100 latus, nav pats izsmalcinātākais, taču citam tāda ir ikmēneša alga... Dīvainākais, ka pēc tam viņa to visu laiku ņēma nost, kad staigājām apkārt pa pilsētu, tas bija pirkstā, bet tiklīdz kajītē, tā nost,” atceras Ventis. Ceļojumā pārim strīdi veidojās arī abu straujo raksturu dēļ. Taču par spīti nesaskaņām, Ventis mīļotajai ceļojuma laikā neko nav liedzis. "Ko tik viņai nepirku... Apģērbu, apakšveļu, apavus, visu, ko vēlējās. Viņai iztērēju 500 eiro, pats sev nopirku vienu jostu un kreklu. Viņa pat speciāli bija no somas izsviedusi visas vecās kleitas, lai būtu vieta jaunām," teic Ventis nenožēlodams, ka lutinājis Magoni, jo darītu to arī turpmāk, ja vien būtu kopā.

Brauc arī pie citiem saimniekšova dalībniekiem

Ventis vairākkārt pieķēris brašo saimnieci melos. Uzreiz pēc ceļojuma Ventis Magonei bija iedevis naudu dzīvošanai, tēriņiem, viņai it kā bijis jābrauc ciemos pie draudzenes uz Latgali veselu nedēļu, taču, kā vēlāk Ventis uzzinājis, "draudzene" bija cits šova dalībnieks Rasmuss. "Magone ar Robertu brauca pie Rasmusa uzreiz pēc ceļojuma, laikam gribēja pārliecināties, vai patiešām viņai viņš neder, visi redzēja, kā ceļojuma laikā viņa pat uz Dagni cerēja... Bet tajā pašā laikā pieņēma manu bildinājumu un atbraucot mājās, mēs visi trīs bijām priecīgi un laimīgi. Atgriezusies no Rasmusa viņa man neko neteica, turpināja melot, bet nostādot fakta priekšā, ka mani paziņas viņu tur redzējuši, viņa neko nav varējusi pateikt. Zinu, ka pirms dažām nedēļām viņa bija arī pie Nikolaja Valmierā, un "salaidusi" ar viņa draugu. Pirms aizbraukšanas uz Angliju..." drūmā balsī nosaka Ventis. Kā zināms, tad pavisam nesen Magone ar dēlu aizlidoja uz Londonu, Anglijā, kur agrāk pati jau bija strādājusi. Ventis ir pārliecināts, ka viņa iekārtosies tur, lai saņemtu britu pabalstus un vēlāk reģistrētos, kā vientuļā māte. "Otram bērnam jādzimst maijā, tā viņa man teica, bet es nebrīnītos, ja tas notiktu mēnesi ātrāk," nedaudz ar šaubu ēnu nosaka Ventis. "Pieļauju, ka tas ir mans bērns, tikai māc šaubas, ka tik īsā laikā viņai jau varēja liels vēders izaugt, un vēl viņas gājieni..." nosaka Ventis, kurš pirms Magones prom braukšanas sarūpēja arī mazulim pūriņu, ko Magone bija velējusies - mīkstās rotaļlietas, drēbītes, cepurītes, sedziņu un citas zīdainītim nepieciešamās lietas taču pati ar bijušo saderināto nav vēlējusies tikties, lūdzot mantas nogādāt viņas pusbrālim.

Magone ar dēlu Robertu decembra vidū aizlidoja uz Angliju, tur viņai iekārtoties palīdzējis viņas dēla Roberta tēvs. Viņa pati cerēja atgriezties iepriekšējā darbā, kādā no Londonas viesnīcām.

Kasjauns.lv/ Foto: Rojs Maizītis, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva