Emma Vatsone izšķīrusies no drauga
Emma Vatsone un Vils Adamovičs iepazinās studiju laikā Oksfordā.
Slavenības

Emma Vatsone izšķīrusies no drauga

Jauns.lv

Pēc pāris draudzības gadiem „Harija Potera” filmu zvaigzne Emma Vatsone (23) izšķīrusies no sava mīļotā puiša Vila Adamoviča (23).

Emma Vatsone izšķīrusies no drauga...

Emmas Vatsones un Vila Adamoviča jūtas uzplauka vēl tad, kad aktrise mācījās Oksfordā. Pāris sāka satikties 2011. gada nogalē. Romantiskās jūtas viņiem izdevās paturēt noslēpumā no plašākas sabiedrības līdz pat 2012. gada pavasarim, kad paparaci „pieķēra” abus skūpstāmies „Coachella” festivālā Kalifornijā.

Emma un Vils attiecības pārtraukuši jau pērnā gada vasarā, taču plašākā sabiedrībā ziņa par šķiršanos nonākusi vien īsi pēc gadu mijas. Aktrises pārstāvis norāda, ka abus izšķīris kino un Emmas pārlieku noslogotais darba grafiks. „Emma un Vils izšķīrās aizvadītajā vasarā un vairs nesazinās,” viņš norādījis.

Šī ziņa nākusi kā pārsteigums, jo daudzi uzskatīja, ka abu attiecības ir harmoniskas. Klīda pat runas, ka aktrise un viņas draugs – miljonāra dēls – visdrīzākajā nākotnē gatavojas paziņot par saderināšanos.

Emma iepazinās ar Vilu neilgi pēc neveiksmīgajām attiecībām ar Džoniju Simonsu, kuru satika filmas „The Perks of Being a Wallflower” uzņemšanas laukumā. Viņas bijušo draugu vidū ir arī rokeris Džordžs Kreigs un finansists Džoels Berimors.

Emma Vatsone un Vils Adamovičs

Emma Vatsone atradusi Misteru Īsto. Pāris izskatās neprātīgi iemīlējies

Emma Vatsone atradusi Misteru Īsto. Pāris izskatās neprātīgi iemīlējies. 2012. gads

Emma Vatsone ar draugu Vilu Adamoviču „Coachella” mūzikas festivālā

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press