Tā izskatās 280 miljonu selfijs. FOTO
Aktrise Drū Berimora kopā ar savām labākajām draudzenēm, kuru skaitā ir Gvineta Paltrova, Kamerona Diaza un Nikola Ričija.
Slavenības
2016. gada 25. novembris, 13:15

Tā izskatās 280 miljonu selfijs. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrise Drū Berimora savā „Instagram” blogā ievietojusi pašbildi, kurā redzama kopā ar savām slavenajām draudzenēm. Attēls sociālajos tīklos izpelnījies apzīmējumu 280 miljonu dolāru selfijs.

Drū Berimoras fotogrāfija iemantojusi nosaukumu „280 miljonu dolāru selfijs”, jo vairums no attēlā redzamajām aktrises draudzenēm ir ļoti bagātas A līmeņa slavenības, kuru kapitāli mērāmi vairākos desmitos miljonos dolāru. Drū Berimoras labāko draudzeņu skaitā ir aktrises Kamerona Diaza un Gvineta Paltrova, kā arī bijusī sabiedrības dāma Nikola Ričija.

41 gadu vecā divu meitu māmiņa Drū fotogrāfijai iepozējusi bez sejas dekoratīvās kosmētikas. „Turieties pie tiem, ko mīlat un kāpiet kalnā kopīgi,” ierakstījusi Berimora. „Sievietes manā dzīvē ir darītājas. Tas var būt jebkas dzīvē, darbā un fizisko spēju robežās. Dedzība, ja tā vēlaties. Es sekoju savām draudzenēm. Kad man tas ir visvairāk nepieciešams, es turos [pie viņām] visspēcīgāk. Bet reizēs, kad viņām esmu vajadzīga es... zinu, ka esmu savā dzīvē izdarījusi kaut ko pareizi. Lai iemantotu viņu uzticību. Mīliet savus draugus. Dalieties laipnībā. Sargājiet brīžus un vairāk par visu... CEĻIET JAUNUS PLĀNUS!!!!!!!!!”

   

Kasjauns.lv/ Foto: Vida Press