Meitenei, ar kuru Bībers bija aresta brīdī, ir krimināla pagātne. FOTO
Šantele Džefrisa pēc aresta 2011. gadā un Džastins Bībers policijas iecirknī šā gada 23. janvārī.
Slavenības

Meitenei, ar kuru Bībers bija aresta brīdī, ir krimināla pagātne. FOTO

Jauns.lv

Neilgi pirms aresta dziedātājs Džastins Bībers internetā publiskoja bildīti, kurā bija redzams vizinām kādu jaunu skaistu meiteni. Atklājies, ka jaunajai dāma jau ir visnotaļ solīda kriminālā pagātne...

Meitenei, ar kuru Bībers bija aresta brīdī, ir kri...

Jaunā skaistule, kuru vizināja Džastins Bībers, ir modele un viņu sauc Šantele Džefrisa. Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji noskaidrojuši, ka 21 gadus vecā Džeksonvilā dzimusī jaunietei jau piecas reizes bijusi arestēta.

Viņa aizturēta par braukšanu ar 92 jūdzēm stundā (148 km/h) vietā, kur atļautais ātrums ir 70 jūdzes stundā (112.65 km/h). Apsūdzība nav izvirzīta, viņai noteikts naudas sods.

2011. gada februārī Šantele aizturēta par draudēšanu ar ieroci. Taču izmeklēšana slēgta jau pēc mēneša, jo incidentā iesaistītais upuris atteicies izvirzīt apsūdzību pret mis Džefrisu.

21 gadus vecā modele savulaik sadūrusi kreisajā apakšdelmā citu sievieti. Tas noticis „strīda laikā”. Taču arī šajā reizē cietušais nav vēlējies izvirzīt tālāku apsūdzību. Džefrisai nācies vien segt tiesas izdevumus.

12 stundas pēc Džastina Bībera aresta Šantele Džefrisa interneta blogā ievietojusi šādu savu attēlu.
12 stundas pēc Džastina Bībera aresta Šantele Džefrisa interneta blogā ievietojusi šādu savu attēlu.

Dažas stundas pirms aresta Džastins Bībers savā blogā ievietoja fotogrāfiju, kurā Šantele redzama pie viņa īrētā „Lamborghini” stūres. Dziedātājs klāt pierakstījis informāciju, ka Šantele viņu vizinot.

Šantele Džefrisa savulaik bijusi romantiski saistīta ar repera Diddy dēlu Džastinu Kombsu, amerikāņu futbolistu Dešonu Džeksonu un Bībera draugu Lil Twist.

Tīņu elkam Džastinam Bīberam Maiami tiesā nolasītas apsūdzības par sēšanos pie stūres alkohola, marihuānas un recepšu medikamentu reibumā.

19 gadus vecais kanādiešu dziedātājs aizturēts agrā ceturtdienas rītā par improvizētu autosacīkšu sarīkošanu Maiami dzīvojamo māju rajonā.

Bībers pats tiesā neieradās, bet viņa klātbūtne tiesā tika nodrošināta ar video tiešsaisti no Maiami cietuma.

Dziedātājam arī izvirzītas apsūdzības par nevardarbīgu pretošanos arestam un sēšanos pie stūres ar autovadītāja apliecību, kurai beidzies derīguma termiņš.

Kā tiesā liecināja policisti, Bībers aizturēšanas laikā rupji izrunājies pret policistiem.

Tiesnesis arī nolēma atbrīvot Bīberu no ieslodzījuma pret 2500 ASV dolāru (1833 eiro) drošības naudu.

Vēlāk Bībers iznāca no Maiami cietuma policijas un viņa personīgās svītas pavadībā. Iznācis no cietuma, dziedātājs uzrāpās uz viņu sagaidošās automašīnas jumta un māja faniem.

Meitene, kuru vizināja Džastins Bībers – Šantele Džefrisa

Meitene, kuru vizināja Džastins Bībers – Šantele Džefrisa

Džastins Bībers policijas iecirknī

Džastins Bībers policijas iecirknī


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, Instagram, Twitter