Satraukums Ventspilī: policija aiztur aizdomīgu personu ar ieroci pie skolām
foto: Ekrānuzņēmums/Degpunktā
Ventspilī aizdomīgs vīrietis ar šaujamieroci staigā gar skolām.
112

Satraukums Ventspilī: policija aiztur aizdomīgu personu ar ieroci pie skolām

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Ventspilī kāds vīrietis, būdams alkohola reibumā un turot ieroci, tika pamanīts pie vairākām skolām. Apkārtējie iedzīvotāji nekavējoties ziņoja policijai, kas ātri reaģēja un aizturēja aizdomīgo personu. Kā vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”, skolēnu vidū joprojām valda satraukums par piedzīvoto.

Satraukums Ventspilī: policija aiztur aizdomīgu pe...

Sociālajos tīklos skolēni dalījās ar attēliem, kur redzamas trīs personas, tostarp vīrietis ar melnu ieroci. Skolēni aktīvi apspriež notikušo, bet precīzas detaļas joprojām ir neskaidras.

“Gan pie Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, gan arī Ventspils 6. vidusskolas skolēni aktīvi runā par notikumiem,” ziņoja kāds aculiecinieks. Policija operatīvi aizturēja aizdomīgās personas pie Kuldīgas ielas 1.

Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas direktore Ieva Jurova personīgi pārbaudīja situāciju, lai pārliecinātos, ka skola nav apdraudēta. “Es kā direktore atbildīgi izgāju ārā pārbaudīt, vai skolai ir bīstama situācija. Policists apgalvoja, ka tas nav saistīts ar skolu un, ka viss ir droši, lai skolēni dodas atpakaļ skolā, un nefilmē un nefotografē,” norāda Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas direktore Ieva Jurova.

Papildus tam, izskanējušas baumas par to, ka vīrietis, iespējams, atņēmis mobilos telefonus 6. vidusskolas skolēniem, taču skolas direktore Zanda Bite noliedza šīs baumas.

Valsts policija apstiprināja, ka aizturētajam bija pneimatiskais ierocis, un tiek veikta izmeklēšana par iespējamiem nodarījumiem, tostarp saistībā ar pilsētas domes ēkas logu sašaušanu.