"Family Guy" veidotājs Sets Makfārleins izdos savu pirmo grāmatu
Fani varēs iegādāties Makfārleina sarakstīto grāmatu, kas balstīta uz gaidāmo filmu "A Million Ways to Die in the West".
Slavenības
2014. gada 29. janvāris, 20:13

"Family Guy" veidotājs Sets Makfārleins izdos savu pirmo grāmatu

Jauns.lv

Amerikāņu komiķis Sets Makfārleins izdos grāmatu, kas balstīta uz viņa gaidāmo filmu "A Million Ways to Die in the West", vēsta britu laikraksts "The Guardian".

Makfārleins piedalījās filmas scenārija rakstīšanā un darbojās tajā kā producents. Viņš arī spēlē galveno lomu - aitu ganu mežonīgajos rietumos, kurš cenšas izvairīties no nepatikšanām.

Filmā spēlē pazīstamie aktieri Čarlīze Terona, Līems Nīsons un Amanda Seifrīda.

Filma "A Million Ways to Die in the West" iznāks 30.maijā, taču jau no 4.marta fani varēs iegādāties Makfārleina sarakstīto grāmatu.

Makfārleina karjera ir bijusi ļoti daudzveidīga. Viņš veido populāro animācijas seriālu "Family Guy", kurā viņš ir gan producents, gan arī ieskaņo vairāku varoņu balsis. Komiķis pērn vadīja prestižo "Oskaru" pasniegšanas ceremoniju.

2012.gadā Makfārleins pabeidza savu pirmo filmu "Ted" ("Teds") par runājošu spēļu lāci, kas kļuva necerēti populāra. Kinolentes globālie kases ieņēmumi sasniedza 550 miljonus ASV dolāru (403 miljonus eiro).

LETA/Foto: Bulls Press