Nevar būt! Viktorija Bekhema vairs nenēsā augstpapēžu kurpes! FOTO
Viktorija Bekhema zīmola „Saint Laurent” kurpēs uz zemas zoles. Šis apavu pāris maksā 580 eiro un esot jau izpārdots.
Slavenības
2014. gada 13. februāris, 17:36

Nevar būt! Viktorija Bekhema vairs nenēsā augstpapēžu kurpes! FOTO

Jauns.lv

Modes ikona Viktorija Bekhema (39) dievina apavus uz augstiem un ļoti augstiem papēžiem. Tikai retais būs viņu redzējis zemos apavos.

Modes ikona Viktorija Bekhema nenēsāja zemus apavus pat tad, kad gaidīja meitiņu Hārperi un nenolika skapī kurpes uz 18 cm augstajiem papēžiem arī pēc dzemdībām, kad ārsti ieteica kādu laiku atturēties no pārmērīgi augstiem apaviem, ja dizainere nevēlas neatgriezeniski sabojāt veselību. Grūtniecības laikā Viktorija bija guvusi mugurkaula diska traumu.

Šobrīd Viktorija viesojas Ņujorkā, kur norisinās Ņujorkas modes nedēļa. Daudziem par pārsteigumu stilīgās augstpapēžu kurpes dizainere bija nomainījusi pret ne mazāk stilīgām melnbaltām šņorīšu kurpēm uz zemas papēža. Šī noteikti bija arī saprātīgāka izvēle pastaigai pa lielpilsētas nedaudz apledojušo ietvi.

Viktorijas izvēlētos apavus darinājis zīmols „Saint Laurent”. Apavu pāris maksā 580 eiro, taču šis modelis esot jau izpārdots. Arī Viktorijas prezentētajā tērpu skatē modeles uz mēles staigāja melnbaltās zemās kurpēs. Tās bija darinājis zīmols „Manolo Blahnik”.

Modes nedēļas laikā Viktorija kādā intervijā atklājusi, ka vēlas paplašināt sava zīmola ražotni un no apģērbiem pievērsties arī apavu dizainam: „Zināt, es patiešām vēlos izveidot apavu kolekciju. Ja kāds šeit ir apavu dizainers, lūdzu, atnāciet ar mani aprunāties! Es domāju, ka apavi ir nākamā kategorija, kurai es varētu pievērsties; tā ir diezgan sīva kategorija konkurences ziņā, bet es gribētu tajā iesaistīties.”


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press