Talantu šova mūziķis Rihards Andris Bērziņš prezentē savu pirmo video. FOTO
Rihardu Andri Bērziņu ar Valentīndienas skūpstu sveic dziedātāja Madara Grēgere, jeb Madry.
Slavenības

Talantu šova mūziķis Rihards Andris Bērziņš prezentē savu pirmo video. FOTO

Jauns.lv

Tieši Visu mīlētāju dienā,14. Februārī, par latviešu Džastinu Bīberu dēvētais mūziķis Rihards Andris Bērziņš (17) publikas vērtējumam nodeva jauno videoklipu dziesmai, ko iedziedājis kopā ar grupas „PeR” solistu Ralfu Eilandu.

Talantu šova mūziķis Rihards Andris Bērziņš prezen...

Valentīndienas pievakarē Vecrīgas bārā „Yolo”, pulcēdams savus fanus un draugus, dziesmas „Blakus man” videoklipu prezentēja TV šovā „Jaunā talantu fabrika” iepazītais mūziķis Rihards Andris Bērziņš. Klipā redzams, ka Rihards Andris talkā ņēmis arī šovā iepazīto kolēģi Pāvelu Fomkinu, kurš arī bija viens no klipa prezentācijas viesiem. Viņš sniedza muzikālu priekšnesumu klātesošajiem.

Arī grupas „PeR” solists Ralfs Eilands  sveica kolēģi Rihardu ar jaunāko muzikālo sasniegumu. Prezentācijā arī netrūka citu TV šovos manītu seju, kā, piemēram, Oskars Deigelis, Madara Grēgere jeb Madry, Raitis Beķeris un citi. Riharda Andra Bērziņa prezentāciju apmeklēja arī viņa mīļotā meitene, šovā iepazītā simpātija Ilze Skarbule.

BLAKUS MAN - Rihards Bērziņš feat. Ralfs Eilands

Riharda Andra Bērziņa „Blakus man” videoklipa prezentācija

Riharda Andra Bērziņa „Blakus man” videoklipa prezentācija

Tieši Visu mīlētāju dienā,14. Februārī, par latviešu Džastinu Bīberu dēvētais mūziķis Rihards Andris Bērziņš (17) publikas vērtējumam nodeva jauno videoklipu ...

Izbalsotais Rihards Andris Bērziņš aizkulisēs apciemo Ilzi Skarbuli

Rihards Andris Bērziņš Ogrē apciemo Ilzi Skarbuli

Kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders