Jums vajadzīgas jaunas tapetes? Varbūt Dīters Bolens var palīdzēt! FOTO
Visām Dītera Bolena tapetēm dots sauklis „It’s different” – solot, ka tās ir atšķirīgas no visa pārējā veikalos pieejamā tapešu klāsta.
Slavenības
2014. gada 21. februāris, 18:08

Jums vajadzīgas jaunas tapetes? Varbūt Dīters Bolens var palīdzēt! FOTO

Jauns.lv

Bijušais dueta „Modern Talking” dalībnieks un vācu talantu šovu žūrijas vīrs un skarbais kritiķis Dīters Bolens (60) jau vairākus gadus ar panākumiem pievērsies tapešu dizaina biznesam.

Staigājot pa būvniecības veikaliem Rīgā, nākas secināt, ka tās var iegādāties arī pie mums. Šeit stendos visbiežāk izliktās „Dieter Bohlen” tapetes ir ar melnām klavierēm un pelēku nošu atslēgu uz balta fona. Taču viņa kolekcijās atrodamas arī klasiskas tapetes ar ziedu rakstu, svītrām un tauriņiem. Lai gan Bolena izdoto tapešu sauklis – „It’s different” – vēsta, ka šīs tapetes ir atšķirīgas no pārējām, plašajā piedāvājumu klāstā tās izteikti neizceļas ar savu unikalitāti.

Ražotāji slavē, ka šīs tapetes esot izstrādātas tā, lai izdaiļotu jūsu māju un padarītu to krāšņāku. Tās esot ekskluzīvas un ar ekstravagances piesitienu. Košas krāsas te kombinētas ar pasteļtoņiem. Ja vien izdodoties atrast pieskaņotas mēbeles, šīs tapetes radīšot īpašu auru jūsu mājoklī.

Dizaineri katrai no tapetēm devuši skaistu nosaukumu. Kolekcijā atrodamas tādas tapetes kā „Dabas dots talants”, „Jaunais romāns”, „Maigā kaisle” un „Studijas glamūrs”.

Savu pirmo fototapešu kolekciju mūziķis prezentēja 2012. gada decembrī.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, wallcover.com