Māsām Minogām nav ne krunciņas! FOTO
Māsas Kailija un Danija Minoga neslēpj, ka agrāk veikušas botoksa injekcijas, taču tagad šo procedūru skaistuma saglabāšanai vairs neveicot.
Slavenības
2014. gada 22. februāris, 04:26

Māsām Minogām nav ne krunciņas! FOTO

Jauns.lv

Māsām Minogām jau ir pāri 40, bet viņu sejās tikpat kā nav manāmas mīmikas krunciņas. Kailija (45) un Danija (42) trešdienas vakarā kopīgi apmeklēja „Brit Awards” balvu ceremonijas vakaru un izskatījās apbrīnojami jaunavīgas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Austrāliešu popzvaigzne un aktrise Kailija un viņas māsa – dziedātāja un aktrise Danija Minogas – slavu iemantoja jau astoņdesmitajos gados. Abas māsas intervijās nenoliedz, ka jaunavīga izskata saglabāšanai savulaik veikušas botoksa injekcijas, taču vairs šo skaistumu uzlabojošo procedūru neveic.

Tieši pateicoties šovbiznesa zvaigznēm, botoksa injekcijas kļuvušas par modes lietu visā pasaulē. Taču šobrīd šī tendence sāk nedaudz mainīties, jo vairākas Holivudas daiļavas nolēmušas akcentēt savu dabisko skaistumu.

Līdzīgi kā māsas Minogas, arī citas slavenības tagad atzinušas, ka vairs neinjicē botoksu, lai izlīdzinātu krunciņas sejā. Viņu vidū ir supermodele Sindija Krauforde un aktrises Nikola Kidmena un Dženifera Anistone. Tomēr šaubu māktie skeptiķi ir pārliecināti, ka ilgu laiku slavenības nespēs atteikties no botoksa injekcijām, jo tad viņu sejās strauji sāks parādīties krunciņas...

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press