1dienas
19stundas
37minūtes
35sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Lindseja Lohana saskaita bijušos mīļākos. Viņi ir 36 un visi slaveni. FOTO
Skandalozā aktrise Lindseja Lohana gribējusi draugiem palielīties ar savu iespaidīgo bijušo mīļāko sarakstu. Viņa tajā ierakstījusi 36 sabiedrībā atpazīstamu cilvēku vārdus.
Slavenības

Lindseja Lohana saskaita bijušos mīļākos. Viņi ir 36 un visi slaveni. FOTO

Jauns.lv

Skandalozā aktrise Lindseja Lohana (27) nekad nav bijusi no kautrīgajām. Nesen atklātībā nonācis viņas pašrocīgi rakstīts saraksts, kurā aktrise nosauc 36 savus labāk zināmos mīļākos...

Lindseja Lohana saskaita bijušos mīļākos. Viņi ir ...

Slavenību žurnāla „In Touch” reportieri vēsta, ka 27 gadus vecā aktrise šo sarakstu sastādījusi kāda „dzerstiņa” laikā kopā ar draugiem. Tas noticis aizvadītā gada 30. janvārī viesnīcas „Beverly Hills Hotel” telpās. Kāds, kurš teic, ka bijis klāt, kad Lindseja rakstīja šo sarakstu, norāda: „Viņi smējās un burtiski ar ‘mēsliem aplēja’ šovbiznesa industrijas cilvēkus. Šis bija Lindsejas personisko iekarojumu saraksts. Viņa ar to centās atstāt iespaidu uz saviem draugiem, bet pēc tam nosvieda sarakstu pa roku galam.”

Anonīmais informators apliecina, ka Lindseja brīžiem ieturējusi pauzi, „it kā cenšoties atcerēties, kas viņi visi ir”.

Tiesa, pilnīgs saraksts gan netiek publiskots. Vairāku sabiedrībā atpazīstamu cilvēku vārdi no publiskotās versijas dzēsti, jo šie esot ļoti ietekmīgi ļaudis, turklāt vēl precēti.

Lindsejas Lohanas bijušo mīļāko saraksts – galerijā!


Grupas „Maroon 5’ mūziķis Adams Levains.

Lindseja Lohana saskaita bijušos mīļākos. Viņi ir 36 un visi slaveni

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press