Skat, kā saposušies! Vējonis, Rāvis un Linda Leen baleta "Vārna" pirmizrādē. FOTO
Baleta izrādes "Vārna" pirmizrādi apmeklēja miljonārs Guntis Rāvis ar dzīvesbiedri uzņēmēju Ramonu Burtnieci, dziedātāja Linda Leen, kā arī prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni.
Slavenības
2016. gada 30. novembris, 16:16

Skat, kā saposušies! Vējonis, Rāvis un Linda Leen baleta "Vārna" pirmizrādē. FOTO

Jauns.lv

Pat valsts prezidents Raimonds Vējonis nelaida garām iespēju apmeklēt baleta izrādi „Vārna”, kurā savu meistarību demonstrēja Latvijas Nacionālā baleta vadošās soliste un horeogrāfe Elza Leimane.

Baleta izrāde „Vārna” ir Elzas Leimanes un mūziķa un komponista Reiņa Sējāna un kopdarbs, un to novērtēt ieradās gan abu mākslinieku tuvinieki, gan prominenti kultūras cienītāji. Pirmizrādes apmeklētāju vidū bija kupli pārstāvēta muzikālā Sējānu dzimta, savukārt Elzas Leimanes sniegumu ar kā ar profesionālu, tā ar personīgu interesi vērot devās gan tēvs, Latvijas Nacionālā baleta mākslinieciskais vadītājs Aivars Leimanis, gan vecmāmiņa – leģendārā aktrise Baiba Indriksone.

Pirmizrādi noskatīties ieradās arī daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis, tostarp valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni, dziedātāja Linda Leen, dziedātāja Ieva Akuratere, humorists Jānis Skutelis, „Prāta vētras” mūziķis Jānis Jubalts, Reiņa Sējāna muzikālais kompanjons Jānis Šipkēvics juniors jeb Shipsea, mūziķis Jānis Aišpurs, režisors Regnārs Vaivars, miljonārs Guntis Rāvis ar dzīvesbiedri uzņēmēju Ramonu Burtnieci, bijusī pirmā lēdija Lilita Zatlere, šovmenis Renārs Zeltiņš un daudzi citi.

Latvijas Nacionālās operas un baleta Jaunajā zālē iestudējumu „Vārna” ieplānots demonstrēt tikai četrās ekskluzīvās izrādēs.


Kasjauns.lv/ Foto: Inta Mengiša