Dārtas Danevičas suns noskatījies 5 stundas garo izrādi "Vējiem līdzi". FOTO
Aktrises mīlulim Munkam ir tikai seši mēneši, bet viņš jau ir paspējis redzēt piecas stundas garo Dailes teātra izrādi „Vējiem līdzi”.
Slavenības
2014. gada 19. marts, 04:21

Dārtas Danevičas suns noskatījies 5 stundas garo izrādi "Vējiem līdzi". FOTO

Jauns.lv

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča jau sešus mēnešus ir saimniece vācu īsspalvainajam putnu sunim Munkam. Viņas suns ir vienīgais mājdzīvnieks, kurš noskatījies nepilnas piecas stundas garo izrādi Dailes teātrī „Vējiem līdzi”!

Aktrise atzīst, ka jaunais ģimenes mīlulis prasa daudz uzmanības un rūpes, taču tas atsver to, cik daudz mīlestības aktrise saņem atpakaļ. Vakaros Munks pacietīgi gaida saimnieci mājās vai arī dodas Dārtai līdzi uz teātri un paklausīgi skatās izrādes un mēģinājumus. „Munks ir cilvēkus mīlošs suns un viņam patīk uzturēties saimnieka tuvumā. Munks ir gana ātrs un enerģisks, praktiski nenogurdināms,” raidījumā „LNT brokastis” stāsta aktrise. Dārta jau no trīs mēnešu vecuma Munku ved uz suņu skolu.

Elegantais, brūnraibais suns jau ir paguvis sadraudzēties ar aktrises kolēģiem Dailes teātrī, jo turp suns dodas kopš bija mazs kucēns. „Kolēģi Munku ir pieņēmuši. Pirms Munks iet manā grimētavā, viņš apsveicinās ar kaimiņiem - Gintu Grāveli, Ģirtu Ķesteri un Lauri Subatnieku. Viņi uzdāvina sunim kādu bumbu, ko viņš uzreiz iznīcina un tad viņš iet uz „savu” grimētavu,” smaidot stāsta Dārta.


Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva