Sabiedrības dāma Kardašjana izrāda savu iespaidīgāko ķermeņa vietu. FOTO
Kima Kardašjana demonstrē savu slaveno sēžamvietu Taizemē notikušā fotosesijā.
Slavenības
2014. gada 14. aprīlis, 05:06

Sabiedrības dāma Kardašjana izrāda savu iespaidīgāko ķermeņa vietu. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana (33) nesen piedalījusies bikini fotosesijā un foto kameru priekšā izrādījusi savu izcili formīgo dupsi.

Latviešu lasītājs bieži vien ir neizpratnē: ja aktrises ir slavenas ar aktiermeistarību, bet dziedātājas ar balsi un dziesmām, ar ko gan ir slavena sabiedrības dāma Kima Kardašjana? Daudzi uzskata, ka tikai ar savu iespaidīgo sēžamvietu. Ironiski, bet nesen Kima piedalījusies fotosesijā un tieši to arī demonstrējusi, – savu apjomīgo dupsīti, ar ko viņa ir slavenā visā pasaulē.

Nepilnu gadu vecās meitas Nortas māmiņa devusies atpūsties uz eksotisko Taizemi, kur piedalījusies arī bikini fotosesijā okeāna krastā. Gleznainās Puketas salā Kima pozēja erotiskām bildītēm, sēžot uz parastas zvejnieku laivas malas, izslējusi savu sēžamvietu.

Fotosesijai Kardašjana bija izvēlējusies zeltītas krāsas bikini, ko darinājis zīmols „Kaohs”. To iespējams nopirkt par 78 dolāru, kas ir neierasti lēti šai sabiedrības dāmai. Taču peldkostīms šajās fotogrāfijās izpelnās maz ievērības, uzmanības centrā iz Kimas dibens, ko viņa arī nekautrējoties demonstrēt.

Kardašjana vienmēr strikti noliegusi, ka ķermeņa aprises būtu uzlabojusi ar implantu palīdzību. Reiz pat Kima devās veikt rentgenu, lai visai pasaulei pierādītu, ka formīgais dupsis viņai ir dabas dots, nevis plastikas ķirurgu izveidots. Skeptiski noskaņotie ļaudis gan norāda, ka pirms 7-8 gadiem Kardašjanas dibens izskatījies ievērojami mazāks. Tas, ka sēžamvietā nav implantu, vēl nenozīmē, ka sabiedrības dāma savas aprises nav uzlabojusi, – viņi uzskata. Kāds no Kardašjanas paziņām intervijā žurnālam „Closer” atzinis sekojošu: „Kimai patiešām nav implantu. Liposakcijas laikā viņai atsūca taukus no vēdera un gurniem, bet pēc tam tos ievadīja dibena vaigos. Kima arī dažkārt nēsā apakšbikses ar polsterīšiem, lai dupsis izskatītos lielāks. Viņa vienmēr bijusi kā apmāta ar savu dibenu. Viņai patīk savs dibens un krūtis, taču dažkārt Kima atzīst, ka gribētu būt garāka un slaidāka.”

Nesen žurnālā „Grazia” bija teikts, ka sabiedrības dāma ik mēnesi maksājot 5000 dolāru stilistam Kornēlijam Klejam, lai viņš pielāgotu visas garās bikses Kimas nestandarta augumam. Kardašjana ir 1,59 m gara un pērk 42. izmēra bikses. Tās pēc tam pāršuj, lai derētu viņas šmaugajam viduklim, kas, savukārt, atbilst 36. apģērbu izmēram.

Slaveno dāmu formīgās pēcpuses noslēpums atklāts

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press