Madara Kiviča noorganizē labdarības pasākumu. FOTO
Madaras Kivičas (centrā) pirmais rīkotais pasākums bija labdarības koncerts.
Slavenības

Madara Kiviča noorganizē labdarības pasākumu. FOTO

Jauns.lv

Otrajās Lieldienās Torņakalna Draudzes namā notika bezmaksas labdarības akustiskais koncerts „Klusais Lieldienu rīts Torņakalnā”, kurā piedalījās vairāki Latvijā zināmi mākslinieki un šo pasākumu organizēja mūziķa Andra Kiviča sieva Madara.

Madara Kiviča noorganizē labdarības pasākumu. FOTO...

Koncertā piedalījās Liene Greifāne, Andris Kivičs, Aminata Savadogo ar ģitāristu Dāvi no Jaunās Talantu fabrikas, Ravita Kreicberga ar ģitāristu un producenti Reini Briģi un Oskars Deigelis. Tajā mūziķi prezentēja gan jaunas, līdz šim brīdim nedzirdētas, gan jau atzinību ieguvušas dziesmas, veidojot speciāli šim pasākumam īpašās akustiskās versijās.

Interesanti, ka šis bija pirmais Madaras Kivičas pašas rīkotais pasākums un tā mērķis bija ne vien iepriecināt un izklaidēt uz pasākumu sanākušos ļaudis, bet arī materiāli palīdzēt jaunajām un topošajām ģimenēm. Pasākuma laikā izdevās savākt ievērojamu daudzumu drēbju, rotaļlietu un citas noderīgas lietas. Tāpēc mūziķi saka paldies visiem, kas atnāca, noklausījās koncertu un atsaucās aicinājumam palīdzēt. Tāpat arī paldies mācītājam Kasparam Simanovičam par atbalstu pasākuma organizēšanā un Rīgas Lutera draudzes locekļiem par aktivitāti un labo sirdi šajos brīnišķīgajos svētkos.

Labdarības koncerts „Klusais Lieldienu rīts Torņakalnā”

Kasjauns.lv/Publicitātes foto, Mārtiņš Ziders