Tauta neizpratnē: kāpēc ietekmīgākā sieviete uz žurnāla vāka redzama apakšveļā? FOTO
„Bijonsē teic, ka žurnāla „Time” atzinība ir ļoti svarīga, jo tā „nav par stilu vai skaistumu, vai mūziku, bet par ietekmi, kādu cilvēks atstājis kultūrā”. Tad kāpēc gan viņai bija jāpozē pusapģērbtai?” – ir sašutuši daudzi.
Slavenības
2014. gada 3. maijs, 17:39

Tauta neizpratnē: kāpēc ietekmīgākā sieviete uz žurnāla vāka redzama apakšveļā? FOTO

Jauns.lv

Respektablais žurnāls „Time” ierindojis dziedātāju Bijonsē pasaules ietekmīgāko cilvēku skaitā un publicējis popzvaigznes fotogrāfiju uz maija numura vāka. Brīnišķīgi! Tomēr nav saprotams, kāpēc ietekmīgākā sieviete būtu jārāda apakšveļā, ja šis nav seksīgāko sieviešu tops?!

Daudzas slavenības kāro, lai viņu fotogrāfija reiz rotātu žurnāla „Time” vāku, kurā publiskots gada 100 ietekmīgāko cilvēku saraksts. Šogad gods ticis R’n’B dziedātājai Bijonsē. Īsi pēc jaunākā žurnāla vāka attēla publiskošanas, sociālajos tīklos izcēlusies liela ažiotāža par to, kādā tērpā soliste redzama fotogrāfijā. „Vai tiešām Bijonsē nevarēja apģērbties?” – skaišas vieni. „Bijonsē... ietekmīgākā persona 2014. gadā. Lieliski. Taču, kāpēc viņai jāpozē apakšveļā?” – neizpratnē ir otri. Par šādu fotogrāfiju ir sašutuši pat dziedātājas uzticamie fani. „Es DIEVINU Bijonsē, taču šajā tērpā viņa tik ĻOTI atgādina Mailiju Sairusu,” vīlušies jūtas dziedātājas talanta piekritēji.

„Zābaki, kas sniedzas virs ceļgaliem, korsetes un īsi šortiņi ir Bijonsē stils, taču vai šādi vajadzētu zīmēties uz žurnāla „Time” vāka?” – izdevumam „Huffington Post” paudusi kāda blogere. „Bijonsē teic, ka žurnāla „Time” atzinība ir ļoti svarīga, jo tā „nav par stilu vai skaistumu, vai mūziku, bet par ietekmi, kādu cilvēks atstājis kultūrā”. Tad kāpēc gan viņai bija jāpozē pusapģērbtai?”

Žurnāla „Time” ietekmīgāko cilvēku izdevums parasti tiek izdots ar atšķirīgām vāka fotogrāfijām. Šogad prestižajam izdevumam pozējusi arī „General Motors” vadītāja Mērija Barra un aktieris Roberts Redfords. Lieki teikt, ka abi šie cilvēki savās žurnāla vāka fotogrāfijās redzami pilnībā apģērbti.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press