Operdziedātāja Opolais restorānā pulcē mūzikas gardēžus. FOTO
Patiešām daiļa – slavenā operdziedātāja Kristīne Opolais šajā pavasarī Latvijā.
Slavenības
2014. gada 11. maijs, 09:34

Operdziedātāja Opolais restorānā pulcē mūzikas gardēžus. FOTO

Jauns.lv

Pasaulē atzinību guvusī operdziedātāja Kristīne Opolais šajās dienās viesojās Latvijā un pat devās uz Vernisāžas restorānu “Bibliotēka Nr.1”, kur elitārai publikai bija sarīkota iespēja tiešraidē noskatīties Vīnes Valsts operas Džuzepes Verdi izrādi “Nabuko” ar izcilā spāņu tenora Plasido Domingo dalību.

Starp viesiem visvairāk izcēlās tieši operdziedātāja Kristīne Opolais. Simpātiskā operas zvaigzne, kura jau trīs gadus ir precējusies ar Bostonas simfoniskā orķestra galveno diriģentu Andri Nelsonu un viņu ģimenē aug divarpus gadus vecā meita Adriana Anna, tovakar bija tērpusies stilīgā franču zīmola Jay Ahr jaunākās kolekcijas kleitā.

 Vēl starp viesiem bija pianists Vestards Šimkus ar sievu operdziedātāju Elīnu, fotogrāfs Valts Kleins, operdziedātāja Inga Šļubovska, modes mākslinieks Bruno Birmanis, operdziedātājs Nauris Puntulis ar kundzi žurnālisti Sandru Puntuli, plastiskas ķirurgs Jānis Zaržeckis ar kundzi mākslinieci Indru Sproģi, Ineses Galantes fonda vadītāja Diāna Galante ar vīru Aleksandru Kurjanoviču, kinokritiķe Daira Āboliņa, ekspremjers Valdis Birkavs ar mīļoto sievieti žurnālisti Marinu Dianovu un citi opermūzikas gardēži.

Kristīne Opolais Metropolitēna operā


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders