Mūziķis Ne-Yo, kurš solījās pamest valsti Trampa uzvaras gadījumā, nule kā nopircis jaunu īpašumu. Turpat ASV! FOTO
Dziedātāja Ne-Yo jaunā ģimenes māja Kalifornijā.
Slavenības
2017. gada 10. marts, 17:55

Mūziķis Ne-Yo, kurš solījās pamest valsti Trampa uzvaras gadījumā, nule kā nopircis jaunu īpašumu. Turpat ASV! FOTO

Jauns.lv

R’n’B dziedātājas Ne-Yo (37) par 1.9 miljoniem ASV dolāru iegādājies jaunu māju Kalifornijā, prestižajā „Sherman Oaks” rajonā, kur kaimiņos dzīvo arī dziedātāja Gvena Stefani un dziedātāja un aktrise Hilarija Dafa.

Dziedātājs, komponists un mūzikas producents Ne-Yo (īstajā vārdā Šafers Šimērs Smits) iegādājies 2016. gadā celtu māju, kurā ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas. Šajā 400 kvadrātmetru lielajā īpašumā ir ozolkoka grīdas, vīna pagrabs, kamīns, plaša telpa- garderobe, kā arī pie mājas izbūvēts peldbaseins ar spa zonu un trīs miniatūri ūdenskritumi.

Interesanti, ka pēc Donalda Trampa ievēlēšanas prezidenta amatā, Ne-Yo pievienojās tām slavenībām, kas zvērēja pamest valsti šādu vēlēšanu rezultātā. „Es nekavējoties pārcelšos uz Kanādu. Mēs ar Dreiku būsim kaimiņi, ja Donalds Tramps kļūs par prezidentu,” izteicās mūziķis, bet nu iegādājies jaunu māju turpat ASV. Te nu bija solījumi...

Aizvadītā gada martā Ne-Yo kļuva par tēvu savam trešajam bērnam – dēlam Šaferam Šimēram Smitam junioram. Mūziķim un viņa sievai Kristalai Renejai Viljamsai šis ir pirmais kopīgais bērns. Ne-Yo ir vēl divi bērni no iepriekšējām attiecībām ar draudzeni Monjetu Šovu. 2010. gada novembrī šajās attiecībās pasaulē nāca meita Medilina Greisa, bet 2011. gada septembrī piedzima dēls Meisons Evans.

2005. gadā Ne-Yo tā laika draudzene Džesika Vaita laida pasaulē dēlu, nosaucot viņu par Šimēru, kāds ir arī mūziķa Ne-Yo otrais vārds. Tikai vēlāk atklājās, ka puisēns patiesībā nav viņa bērns.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press